Lukijat

tiistai 6. tammikuuta 2015

viimeiset aurinkoiset lomapäivät

ennen lihaskuntotreeniä

ja burner 400 setin jälkeen
Eilen tein tikis haasteen burner 400 lihaskuntotreenin.Huhheijaa mikä treeni!20xkyykkyjä 20x punnerruksia 20xvuorikiipeilijä hyppyjä 20x burbee hyppyjä ilman loppu punnerrusta. Ja toistetaan setti 5x.Ton box treenin jäljiltä oli lihakset vähän arat,mutta ei paljon.Koville otti ja olin aika hikinen kun olin 21 min jälkeen tehnyt koko jutun.Aika hitaasti tein,mutta ton nopeemmin en kyennyt.
Iltaa myöten lihakset kipeytyi ja tunsi tehneensä jotain!Mulla myös kipeytyi nivunen jossain liikkessä ja viimeinen kierros oli vaikea.Kävellessä nivunen ei tunnu,mutta jossain kyykistymisissä yms.Mutta niin kauan kun se ei arkea ja varsinkaan juoksemista haittaa,ei kai se vakavaa ole?
Tein myös netti joogaa 50minuuttia,oli ihanan rauhallinen selkäjooga,mihin liittyi jalkavenytyksiä myös.
Tänään viimeisenä vapaapäivänä paistoi aurinko aamusta lähtien.Tosin melko kylmää -16 oli herättyäni.
Vein pojat ja teinin kaverin talmaan laskettelemaan,kun ovat niin kauan odottaneet sinne menoa ei pakkanen haitannut.
Siirsin yhteislenkin pakkasen ja ton talmaan ajelun takia 11:ta 13:ta.
Muita kavereita ei sitten tullutkaan ja lähdin yksinäni pikkulenkille.Unohdin tarkoituksella vauhti ja aikarajat mitkä olin aiemmin asettanut.Juoksin lopulta fiiliksen mukaan ja nautin auringonpaisteesta ja kipakasta pakkasesta(-9)ihana lenkki!
Kamerasta loppui akku,eli ton parempaa pakkas aurinko kuvaa ei nyt ole saatavilla.Juoksin 7 km 7minuutin kilsavauhtia,mikä oli mulle tänään hyvä.

Pojat oli laskettelemassa iltaan asti ja teinin kaverin isä vuorostaan haki heidät sieltä.Aika väsynyttä sakkia tuli kotiin.

Huomenna alkaa arki taas,onneksi 3 päivän viikolla,vois ottaa koville kokonainen 5päivän viikko näin pitkän loman jälkeen.Nopeastihan sitä arkeen asettuu.Huomenna töihin 7.00 eli ajoissa tänään kuorsaamaan.
Jokos teillä on arki alkanut?
mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...