Lukijat

sunnuntai 17. joulukuuta 2017

joululahja arvonta!

Moi! kiitos ihanista sanoista viimeisen postauksen jälkeen! Oon todella iloinen, että kirjoitin ajatuksistani ja miten itseni nään monilla muillakin on samanlaisia ajatuksia ja vaikeuksia nähdä hyviä juttuja. Oltiin Tiinan kanssa yvetten ystävänmyynnissä. Siellä oli ihania vaatteita joita siis menimme katsomaan(mukaankin tarttui housut ja paita) ja ihanat kaunis minä luennoitsijat ja erilaiset esikuvat https://www.facebook.com/erilaisetesikuvat/ porukassa mukana olevat Elina ja Anni Kuvahaun tulos haulle erilaiset esikuvatolivat erittäin inspiroivat luennoitsijat ja kertoivat juurikin samoista asioista, itsetunnon vahvistaminen ja positiivinen minäkuva, mitä se on? Oli tosi kiva myös jutella nuorten naisten kanssa asioista. Seurasin heidän kulkuaan tämän vuoden fitness malli kisassa jossa tulivat toiseksi ja kolmanneksi.
Tämä vuosi alkaa lähestyä loppuaan. paljon on tapahtunut, miten kävi tavotteiden ja haaveiden? niistä kirjoitan myöhemmin. Nyt minulla on ilo ja kunnia pistää arvonta pystyyn! Olen kertonut teille jo aiemmin, että treenailen mielelläni kotona, koska kuntosalille, joogaan yms lähteminen ei nyt tällä hetkellä nappaa. Kotona saan myös itsestäni hyvin irti.  https://treenaakotona.com/ on sopinut minulle hyvin, sieltä löytyy n. 30 min treenejä hikitreeniin, lihaskuntotreeniin,venyttelyihin, joogaan,pilatekseen kehonhuoltoon yms. Mun tän hetken suosikkeja on olleet joogat,combat treenit ja syvävenyttelyt sekä hiit treenit.Aiheeseen liittyvä kuva Nyt sain mahdollisuuden arpoa jollekin teistä 6kk ilmaiset osallistumiset (hinta 9.90/kk) suoritan arvonnan 22.12 klo 18.00. Arvontaan osallistut kirjoittamalla kommentteihin, miten treenaat ja miksi kotitreenaus ohjelma olisi hyvä just sulle?Laita mukaan myös sähköpostiosite, että pystyn sinulle vastaamaan ja kertomaan voitostasi.Toki voit osallistua arvontaan ja kirjoittaa kenelle haluaisit lahjoittaa treeniaikaa 6kk. Onnea arvontaan ja kivaa sunnuntain jatkoa ja uutta viikkoa!

25 kommenttia:

 1. Mulla just nyt terveysongelmia, niin mielelläni alkaisin taas kotitreenit, tykkäsin kyllä marraskuussa ryhmäliikunnasta kuntosalilla, mut alkoi vatsavaivat, niin piti lopettaa. Tarkoitus alkaa taas treeni, kun saa kodin järjestykseen. Oonjustiina @gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, nää kotitreenit on tosi hyviä just jos ei jostain syystä pysty lähtemään tai sitoutumaan tiettyihin päiviin. onnea arvontaan!

   Poista
 2. En saa aikaiseksi lähteä salille ja kotona löytyy monenlaista välinettä, joille tulisi käyttää paremmin ohjatulla treenillä.
  Tiina.ilkka@gmail.com

  VastaaPoista
 3. joo, treenaa kotona juttuja voi tehdä ilman välineitä, mutta on paljon myös välineillä tehtäviä treenejä, ainakin itsellä ilman ohjeita treeneistä tulee yksipuolisia.
  onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. Treenamisen avulla jaksan paremmin arjessa, parantaa kuntoa ja terveyttä. Kuntosalille on ajomatkaa, joten välillä treenata voisi myös kotona!
  minna1995@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, noi kotitreenit on tosi hyviä muun treenin lisäksi!ei tartte ehtiä tiettyyn aikaan, vaan just sillon kun itselle sopii.onnea arvontaan!

   Poista
 5. Kaikki kuntosalit ovat vähän huonon matkan päässä kotoani, joten siksi treenaan pääsääntöisesti kotona (tai ulkoillen). Siksipä tässä olisi ihana lahja ihan itselleni :)
  juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kotitreenit on just hyviä, aina on tilaa ja aina auki ;) onnea arvontaan!

   Poista
 6. Opiskelijana ei oikein ole rahaa laittaa kalliisiin kuntosaleihin, joten siksi kotona tehtävä liikunta:) pija@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, tää on kyllä hyvä juttu, muutenkin edullisempi kuin kuntosalit. onnea arvontaan!

   Poista
 7. Treenaan voimien mukaan. Meillä on kotikutoinen kuntosali autotallissa. Kesällä lenkkeilen ja talvella hiihdän. Asumme kymmenien kilometrien päässä palveluista, joten kotikuntoilu on todella minun juttuni. Tämä olisi ihana arvontavoitto.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai ihanaa, oma sali! se on aina tarvittaessa auki. onnea arvontaan!

   Poista
  2. onnea tanja! sä voitit 6kk ilmaiset treenit ! mä pistän viestiä.

   Poista
 8. Pienn lapsen kanssa on vaikea löytää aikaa salille. Kotona reenistä tulee kuitenkin helposti tosi yksipuolista kun ei keksi mitään uutta.

  Outi.kolhonen at gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mä ainakin jankkaan samoja juttuja itekseni. ja kehonhuolto yms jää vähille, treenaa kotona comista löytyy kehonhuoltoonkin paljon vaihtoehtoja

   Poista
 9. Treenaan sekalaista vaihtelevasti. Juoksukausi päättyi syksyn tautikierteeseen. Nyt olen käynyt salilla ja jumpannut kotona. Punainen lanka katoaa aina taudin iskiessä. On todella vaikeaa lähteä uudelleen liikkeelle. Juoksukuntoon haluaisin takaisin. Tänä vuonna juoksin ekat juoksutapahtumani, kaksi puolimaraa ja helsinki street runin 17 km. Olisi kiva nostattaa kuntoa ensi kesää varten, mutta nyt on pari kuukautta ollut laskusuhdannetta. Annaeveliinanen(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sairastelut ja loukkaantumiset vaikuttaa kyllä motivaatioon. se lähteminen onkin hankalaa, toivottavasti pian saat itsesi motivoitua! sulla onkin hienot jutut alla siitä on hyvä jatkaa uusiin kujeisiin. onnea arvontaan!

   Poista
 10. Tämä olisi hyvä juttu! Meillä ei täällä takapajulassa ole oikein mahdollisuuksia käydä salilla. Kotijumpalla mennään :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 11. tämmöinen kotitreeni ohjelma sopii varmasti just sellaisille jotka asuvat kaukana palveluista. ei ole aikoihin sidottua ja on helppo vaan pistää treenikuteet päälle ja valita treeni! onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 12. Heippa niin ainaisen energinen kotijumppari! Kokeillaas arpaonnea. Itse treenaan 2krt viikossa tanssin parissa, itselleni on kerääntynyt paljon muitakin harrastuksia, jonka vuoksi kuntosalilla käynti on yksinkertaisesti jäänyt ajan puutteen/sinne lähtemisen jaksamisen vuoksi. Kun pitkän päivän jälkeen tulee kotiin ei enään jaksa pakata kamoja ja lähteä vielä salille tai ainoina viikon ilta vapaina juosta kuntosalille. Joten kotitreeni ohjelma olisi aivan paras kesään saakka jotta saisi viimeisenkin rutistuksen ennen kesää ja ryhtiä kotona treenaamiseen. Itsenäisesti siihen ei oikein osaa ryhtyä. Tanssi harrastuksiini muukin yleis jumppa tekisi kuitenkin hyvää! susanna.kinnarinen@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kiitos! joo, aina se aika ei riitä kaikkeen. noi puolen tunnin sessiot on just hyviä jos ei oo aikaa pitempään. onnea arvontaan!

   Poista
 13. Haluaisin lahjoittaa tällaisen mahdollisuuden äidilleni. Hän on puhunut jo iät ja ajat siitä, kuinka haluaisi ruveta jumppaamaan. Se kynnys siihen olisi varmasti matalampi, jos sen voisi aloittaa kotona. Ihana lahja! 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, kotitreenit vähentää varmasti aloittamisen kynnystä! usein se on se alkusysäys mikä pitää saada ennen kuin treeneihin pääsee kiinni. onnea arvontaan!

   Poista
 14. Aika tulee olemaan tavallistakin enemmän kortilla alkuvuodesta lähtien. En haluaisi karata heti kotiintultuani salille, vaan haluan viettää aikaa lasten kanssa. Kotijumppa sopii mainiosti niihin aamun hetkiin, kun kaikki vielä nukkuvat.

  Ja lihakseni ovat kovasti sitä mieltä, että treeniä kaivataan. Olen päästänyt itseni aika heikkoon kuntoon. pikkuliten@gmail.com

  VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...