Lukijat

maanantai 25. joulukuuta 2017

treenaakotona.com ja arvonnan voittajan julkistus

Moi !  Mulla oli viime postauksessa arvonta treenaa kotona.comin 6kk ilmaiseen treeniin. arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu. Onnea vielä Tanja!
Mä siis löysin joskus aiemmin jo treenaakotona.comin ja testasin ilmaisen kuukauden. Tykkäsin palvelusta paljon, mutta silloin en jatkanut tilausta kun oli kaikkea muuta. Nyt syksyllä tuli sähköpostiin ilmainen kuukauden treeni ja se todella sopi mulle. Pystyin tekemään treenejä silloin kuin minulle sopi ja varsinkin venyttelyt, joogat ja pilatekset oli hyviä
, koska en niitä niin itse tule tehneeksi ja tarvitsen niihin ohjeita. Kun selkäni tuli kipeäksi tein terve selkä ohjelmia rauhassa. Samoin kun polvi oli kipeä löysin treenaakotona palvelusta kaikenlaisia ohjeita missä polvea ei tarvinnut rasittaa. Jatkoin tilausta 9.90e hintaan/kk. Se on mielestäni oikein sopiva maksu kuukaudessa kattavaan treeniin jota voi tehdä missä vain.  rekistöröidytään palveluun ja sieltä saa ensimmäisen kokeilukuukauden ilmaiseksi.
Kuukaudessa ehtii saamaan hyvän kuvan minkälainen palvelu treenaakotona on. Jossain keskustelussa huomasin moitteita siitä, ettei treeneissä ole musiikkia takana, mutta minusta se on selkeämpi ilman musiikkia ja aina voi laittaa lemppari musaa soimaan treenien ajaksi. Mikäs sen parempi kuin valita omaa mieli musaa treeneihin. Varsinkin rauhallisemmat , venyttelyt, joogat, pilatekset yms on parempia ilman musaa ja silloin kuulee paremmin ohjeitakin.  Kaikki ei tietty tykkää kaikesta, mutta mulle tää sopii!
Treenakotona palveluun tulee joka viikko uudet treenit joista voit valita mieleisesi.
Myös vanhat treenit näkyy ja voit valita tosi laajasta valikosta treenejä. Sieltä löytyy myös jumppapallolla, kepillä, painoilla , kuminauhalla ja kahvakuulilla tehtäviä treenejä. Itse teen yleensä kehonpainolla tehtäviä harjoituksia ja kehonhuoltoa.
Treenit kestää yleensä 30 minuuttia, mikä on ihan sopiva. Joskus teen useamman treenin peräkkäin.
Otin itse yhteyttä treenaakotona asiakas palveluun ja pyysin yhteistyötä. Onnekseni he vastasivat myöntävästi ja sain arpoa 6kk osallistumisen yhdelle seuraajalleni. Tätä postausta ei velvoitettu tekemään, mutta koska olen itse tyytyväinen käyttäjä ja haluan kertoa  siitä muillekin,  halusin kirjoittaa tämän.
Asiakaspalvelusta vinkattiin, että heillä on 1vuoden osallistumis tarjous koodilla 2121 vain 79e. Ja jos löytyy sporttipassi tai vaikka vuoden lopussa vanhaksi meneviä liikuntaseteleitä, niitä voi käyttää tähän.
Kivaa joulun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...