Siirry pääsisältöön

tammikuun haasteita ja vaihtelevia lenkkisäitäeilen alkoi paremmas tikis 21 päivässä haaste samalta porukalta kuin punnerrus haaste jonka jouduin jättämään kesken niskajumin takia.Tää on monipuolisempi,eilen oli vatsoja(tuntuu todellakin lihaksissa!)ja tänään tämä boxi joka kyllä oli tehokkaan tuntuinen kanssa.12 minuuttia mulla meni,kahessa vikassa punnerruksessa jalat ylhäällä en pystynyt kuin 8 toistoon vaan rojahdin maahan:)Pitää kokeilla tätä jokupäivä uusiksi.
Eilen tuuli kovaa ja satoi vettä melkein koko päivän ja ihanat lumikinokset on sulaneet pois melkein kokonaan..plääh..
makasin keskiviikon kokonaan kun olo oli vetämätön ja tukkonen,eilen olo oli hyvä ja kävin puolen tunnin sade kävelyllä tuulen tuivertaessa milloin mistäkin suunnasta.3.5 km tuli puskettua ja sen jälkeen tein vatsalihastreenin.
Aloitin keventäjät sivustolla,kun se on 2viikkoa ilmainen ja oon nyt merkkaillut syömisiäni sinne.Olen laittanut tavoitteeksi pudottaa painoa maaliskuun loppuun mennessä 5kg ja kalorisuositukseksi päivässä tuli 1759 ja lisä kaloreita saa liikkumalla.Eli eilen olisin saanut noitten liikuntojen ansiosta syödä paljon enemmänkin,mutta käytin 1820 kaloria,kun siihenkin sai tehdä töitä,eli syödä paljon:)
Kun kirjaa syömiset ylös ylilyöntejä ei tule ,eikä tule syötyä liian vähänkään.
Tänään olo oli hyvä aamusta ja lähdin kokoonkutsumalleni yhteislenkille hakunilan uimahallilta.Meitä oli minä ja kolme muuta,yksi uusi tuttavuus,ihanaa että uusiakin juoksukavereita ilmestyy remmiin.Tavoite oli pitkä hidas lenkki ja se onnistui mahtavasti!Keskivauhti oli 7.20 ja juostiin 16.4km ja tasan kaksi tuntia.Juostiin taas kuusijärvelle,mutta eri reittiä kuin viimekertaisen porukan kanssa.Ei viitsitty kiertää kuusista kun polut on aika liukkaita sateiden takia.Pidettiin taas vessa tauko kuusiksen kahvilassa ja jatkettiin matkaa vähän eri reittiä mutkitellen takaisin.Vettä sateli hiljalleen,mutta ei häiritsevästi ja tuuli oli miltei kokonaan lakannut.Oikein kiva rento lenkki,ensimmäin hölköttely tälle vuodelle!
Seuraava yhteislenkki on tiistaina täältä hakunilasta ja mennään reippaampi ja lyhyempi lenkki.Lauantaina on aktian 10km.
Aktiaan osallistuminen riippuu kelistä(mulla ei oo nastoja)ja olotiloista(huimaako yms..)on vähän huonot muistot viimekerran jälkeisistä tiloista.
Loma jatkuu vielä,vasta keskiviikkona töihin!
Mukavaa illan jatkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…