Lukijat

lauantai 3. tammikuuta 2015

tammikuun haasteita ja vaihtelevia lenkkisäitäeilen alkoi paremmas tikis 21 päivässä haaste samalta porukalta kuin punnerrus haaste jonka jouduin jättämään kesken niskajumin takia.Tää on monipuolisempi,eilen oli vatsoja(tuntuu todellakin lihaksissa!)ja tänään tämä boxi joka kyllä oli tehokkaan tuntuinen kanssa.12 minuuttia mulla meni,kahessa vikassa punnerruksessa jalat ylhäällä en pystynyt kuin 8 toistoon vaan rojahdin maahan:)Pitää kokeilla tätä jokupäivä uusiksi.
Eilen tuuli kovaa ja satoi vettä melkein koko päivän ja ihanat lumikinokset on sulaneet pois melkein kokonaan..plääh..
makasin keskiviikon kokonaan kun olo oli vetämätön ja tukkonen,eilen olo oli hyvä ja kävin puolen tunnin sade kävelyllä tuulen tuivertaessa milloin mistäkin suunnasta.3.5 km tuli puskettua ja sen jälkeen tein vatsalihastreenin.
Aloitin keventäjät sivustolla,kun se on 2viikkoa ilmainen ja oon nyt merkkaillut syömisiäni sinne.Olen laittanut tavoitteeksi pudottaa painoa maaliskuun loppuun mennessä 5kg ja kalorisuositukseksi päivässä tuli 1759 ja lisä kaloreita saa liikkumalla.Eli eilen olisin saanut noitten liikuntojen ansiosta syödä paljon enemmänkin,mutta käytin 1820 kaloria,kun siihenkin sai tehdä töitä,eli syödä paljon:)
Kun kirjaa syömiset ylös ylilyöntejä ei tule ,eikä tule syötyä liian vähänkään.
Tänään olo oli hyvä aamusta ja lähdin kokoonkutsumalleni yhteislenkille hakunilan uimahallilta.Meitä oli minä ja kolme muuta,yksi uusi tuttavuus,ihanaa että uusiakin juoksukavereita ilmestyy remmiin.Tavoite oli pitkä hidas lenkki ja se onnistui mahtavasti!Keskivauhti oli 7.20 ja juostiin 16.4km ja tasan kaksi tuntia.Juostiin taas kuusijärvelle,mutta eri reittiä kuin viimekertaisen porukan kanssa.Ei viitsitty kiertää kuusista kun polut on aika liukkaita sateiden takia.Pidettiin taas vessa tauko kuusiksen kahvilassa ja jatkettiin matkaa vähän eri reittiä mutkitellen takaisin.Vettä sateli hiljalleen,mutta ei häiritsevästi ja tuuli oli miltei kokonaan lakannut.Oikein kiva rento lenkki,ensimmäin hölköttely tälle vuodelle!
Seuraava yhteislenkki on tiistaina täältä hakunilasta ja mennään reippaampi ja lyhyempi lenkki.Lauantaina on aktian 10km.
Aktiaan osallistuminen riippuu kelistä(mulla ei oo nastoja)ja olotiloista(huimaako yms..)on vähän huonot muistot viimekerran jälkeisistä tiloista.
Loma jatkuu vielä,vasta keskiviikkona töihin!
Mukavaa illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...