Siirry pääsisältöön

liikkuva lauantai ja kerrankin kuuntelin kroppaani

Tänään oli aktian 3 osakilpailu.Mun piti olla siellä niinkuin olen ollut kahdessa edellisessä.
Päätin kuitenkin kuunnella kroppaani ja jättäytyä aktiasta.Eilen oli taas huonompi päivä,koko työpäivän huimasi ja korvassa humisi.Verenpainekin oli taas korkea (102/168).Illalla olo vähän koheni ja voice of finlandia katsoessani tein ilta aerobisen,eli hyppelin sammakkohyppyjä yht 40,haaraperushyppyjä n.100, jalannostoa ilman hyppyä lähemmäs 100 ,takapuoleen potkuhyppyjä n.100 nopeata juoksua paikallaan nopeita askelluksia iteen taakse  nopeita askelluksia ristiin ja takaisin yms.25 minuuttia hyppelin ja hiki lensi.
Aamulla heräsin puoli 9 ja join kahvia rauhassa ja päätin kurkata netistä olisiko erällä jumppaa aamupäivällä.Siellä oli puoli 10 zumba ja silloin tuli kiire,45 minuuttia aikaa vetää kamat niskaan ja ajaa 10km matka autolla.Hyvin ehdin ja olipas mahtava zumba!Tumma mies veti tanssillisen ja hikisen zumban.Ei haitannut yhtään,etten ollut hänen tunnillaan aiemmin ollut,perässä pysyi hyvin.
Kävin aamiaisella vanhemmillani,kun siinä lähellä asuvat.Kahvi ja karjalanpiirakat maistui hyviltä tyhjällä vatsalla zumbatun tunnin jälkeen.
lumi on melkein sulanut taas

melko liukasta oli,mutta pystyssä pysyin vaikkei ole nasta lenkkareita

kävin tsemppaamassa tuttuja aktiassa

Päätin tehdä pikku lenkin rauhallisesti päivällä.Suuntasin loppukiekan sotungin koululle,aktian pääkallopaikalle.Asettauduin tsemppaamaan muutamaa juoksusivusto ja yhteislenkki tuttua maaliin tulopaikan lähelle.Ihan ok fiilikset,ei harmittanut,7 min kilometrivauhti oli mulle tänään sopiva.5.5km tuli itse lönkyteltyä.Sykkeet heittelee ylös alas ja tunnen sydämen hakkaavan välillä tosi kovaa.En tiedä mikä vialla.Mutta muuten ok lenkki.
Pilates rullailua ja venyttelyä illalla vielä niin eiköhän tämä liikunta päivä ole tässä.
Hauskaa lauantaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…