Lukijat

lauantai 10. tammikuuta 2015

liikkuva lauantai ja kerrankin kuuntelin kroppaani

Tänään oli aktian 3 osakilpailu.Mun piti olla siellä niinkuin olen ollut kahdessa edellisessä.
Päätin kuitenkin kuunnella kroppaani ja jättäytyä aktiasta.Eilen oli taas huonompi päivä,koko työpäivän huimasi ja korvassa humisi.Verenpainekin oli taas korkea (102/168).Illalla olo vähän koheni ja voice of finlandia katsoessani tein ilta aerobisen,eli hyppelin sammakkohyppyjä yht 40,haaraperushyppyjä n.100, jalannostoa ilman hyppyä lähemmäs 100 ,takapuoleen potkuhyppyjä n.100 nopeata juoksua paikallaan nopeita askelluksia iteen taakse  nopeita askelluksia ristiin ja takaisin yms.25 minuuttia hyppelin ja hiki lensi.
Aamulla heräsin puoli 9 ja join kahvia rauhassa ja päätin kurkata netistä olisiko erällä jumppaa aamupäivällä.Siellä oli puoli 10 zumba ja silloin tuli kiire,45 minuuttia aikaa vetää kamat niskaan ja ajaa 10km matka autolla.Hyvin ehdin ja olipas mahtava zumba!Tumma mies veti tanssillisen ja hikisen zumban.Ei haitannut yhtään,etten ollut hänen tunnillaan aiemmin ollut,perässä pysyi hyvin.
Kävin aamiaisella vanhemmillani,kun siinä lähellä asuvat.Kahvi ja karjalanpiirakat maistui hyviltä tyhjällä vatsalla zumbatun tunnin jälkeen.
lumi on melkein sulanut taas

melko liukasta oli,mutta pystyssä pysyin vaikkei ole nasta lenkkareita

kävin tsemppaamassa tuttuja aktiassa

Päätin tehdä pikku lenkin rauhallisesti päivällä.Suuntasin loppukiekan sotungin koululle,aktian pääkallopaikalle.Asettauduin tsemppaamaan muutamaa juoksusivusto ja yhteislenkki tuttua maaliin tulopaikan lähelle.Ihan ok fiilikset,ei harmittanut,7 min kilometrivauhti oli mulle tänään sopiva.5.5km tuli itse lönkyteltyä.Sykkeet heittelee ylös alas ja tunnen sydämen hakkaavan välillä tosi kovaa.En tiedä mikä vialla.Mutta muuten ok lenkki.
Pilates rullailua ja venyttelyä illalla vielä niin eiköhän tämä liikunta päivä ole tässä.
Hauskaa lauantaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...