tiistai 18. helmikuuta 2020

Neljä lenkkiä päivässä, lomapäivä mun makuun

Moi! Olin lomalla pe- ti ja käytiin Kiuruvedellä juhlimassa anopin ja hänen kaksoisveljensä 70v synttäreitä.



Siellä meni siis pe-su ja maanantai meni lötkötellessä, matka Kiuruvedelle, varsinkin sateessa ,on pitkä. Maanantai iltana käytiin opaslenkillä Sarin kanssa pitkästä aikaa. Vantaanjoki oli tulvinut paikka paikoin,  eikä selvitty kuivin jaloin.
8km kuitenkin suurimmaksi osaksi vedettömillä teillä, välillä kovien puhurien siivittäminä.
Tiistaina päätin toteuttaa ma iltana keksimäni pätkälenkkipäivän. Heräsin miehen kanssa samaan aikaan 6.20 ja join kahvin rauhassa. Katselin telkkaria ja vähän ennen puolta kahdeksaa lähdin ensimmäiselle lenkille. Alkuun oli tarkoitus pitää lepoa sen aikaa kuin juoksen. Juoksin 40min 6km

ja 40 min päästä olin lähdössä taas liikkeelle. Olin ladannut kelloa tietokoneella, joka ei ollut päällä (!) Ja mun oli pakko jäädä hetkeksi lataamaan sitä ennen lähtöä. N tunnin tauon jälkeen olin taas lenkillä ( eli latasin kelloa vain 20 min) taas 40 min lenkki, tällä kertaa hiekkateitä urheilupuiston nurkilla. Fiilis oli hyvä ja helppo.

5.65km meni helposti 40 minuutissa. Kotona söin vähän aamiaista ja siistin keittiötä ja pistin pesukoneen pyörimään. 40 min päästä olin taas menossa.

Tässä vaiheessa päätin, että pidän seuraavan tauon huomattavasti pidempänä, 40 min on niin lyhyt, että ei ehdi tehdä mitään ja syöminenkin jää pikaiseksi, eikä ruoka ehdi laskeutua.
Juoksin Sotungin maalaismaisemassa ja tunne oli hyvä, vaikka jalat oli vähän väsyneet. Juoksin 54min 8km.
Tässä välissä täytin astianpesukonetta ja tyhjensin sen. Laitoin pyykit kuivumaan ja siivoilin muutenkin. Vaihdoin paidan jota olin käyttänyt kolmella lenkillä. Makailin sohvalla ja otin rennosti, söin ja join kahvia ja venyttelin ja tein liikkuvuusliikkeitä. Vajaan kolmen tunnin päästä olin liikkeellä taas. Juoksin hakunilaan bussipysäkille 14 min ja malmilta juoksin muutaman minuutin avustettavani työpaikalle. Siitä lähdettiin opaslenkille joka tehtiin rauhassa hölkkä- kävellen. 6km yhdessä ja siitä tein vielä pienen lenkin malmin asemalle .yhteensä 9.73km 1h24 min


. Tämä jäi viimeiseksi lenkiksi. Juoksin siis 4 lenkkiä ja yhteensä 29.75km. Aikaa meni reilusti yli 3h. Tää oli kiva kokeilu. Ei tuntunut vaikealta missään vaiheessa. Teen tällaisia kyllä jossain vaiheessa uudelleenkin.
Illalla käytiin pojan kanssa syömässä Hakunilan nepalilaisessa ravintolassa, oli tosi kiva paikka ja hyvää ruokaa.
Lomapäivä mun makuun!! Olin tosi väsynyt illalla mutta muuten ihana fiilis. Nukuin reilun 8 tuntia ja aamulla heräsin virkeänä, kroppa tuntuu vähän jämäkältä, mutta ei pahalta. Nyt meen syömään aamupalaa, kohta töihin. Palaan pian! Kivaa viikon jatkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!