sunnuntai 23. helmikuuta 2020

hyvä ja monipuolinen treeniviikko, viikon parhaat

Moi! Täällä taas!Alkuviikosta kirjoittelinkin tiistain 4 lenkin päivästä, mutta koska viikko on sujunut erityisen hyvin teen  koko viikon parhaat postauksen. Olo on ollut enenrginen ja viime viikon kevyemmät treenit ja vähemmät kilsat antoi energiaa hyvään ja monipuoliseen treeniviikkoon.
Maanantai: opaslenkki savelasta. Piti mennä mäkeen, mutta tuuli tosi kovaa ja kevytkin lenkki oli aikamoista taivallusta.
Kerran jouduttiin nilkkoja myöten tulvivaan vantaan jokeen joka oli levittäytynyt kävelytielle. Muuten mukava lenkki, vaikkakin sää oli aika huono. 8km 1h10min
tiistai. olin vapaalla pe-ti ja tiistai oli siis vika lomapäivä. Päätin juosta useamman lenkin päivän aikana. Kirjoitin tästä aiemman postauksen, en siis kerro sen tarkemmin lenkeistä. Tiistain lenkit: 6.04km 40.04min
5.78km 40.01min, 8.02km 54.56min, 9.73km 1h24min. Ilalla käytiin lomapäivän kunniaksi syömässä nepalilaisessa ravintolassa pojan kanssa, oli mukavaa ja hyvää ruokaa.

keskiviikko: 45 min venyttely illalla.
torstai: meillä on ollut syksystä asti työpaikalla n. 3na iltana kuukaudessa ptn vetämää jumppaa. Syyskaudella kehonhuoltoa ja nyt alkuvuodesta lihaskuntoa. Pt Annalla oli pari viikkoa lomaa ja minä pidin nyt treenin. Tosi kivaa! Käveltiin 30 min ja otettiin n. 500m matkalla pieniä spurtteja. Sai valita kävelikö reippaasti spurtit vai hölkkäsikö. Loppumatka käveltiin reippaasti. 3km tuli 30min saldoksi. Sisällä meillä oli 15min lihaskuntotreeni ja 15 min kehonhuoltoa.
perjantai: kävelin töistä 35 min lidliin mihin mieheni tuli ja tehtiin viikonloppuostokset. Siivoilua ja lauantain synttäreiden valmistelua.
Lauantai: aamulla leipomista ja vein pojan treeneihin ja itse juoksin kovemman treenin.Ilma oli ihan karsea. Satoi vettä vaakatasossa ja tuuli tosi kovaa. Muutin treeniä, mutta tulipahan tehtyä!
alkuun ja loppuun kevyempää ja 3km kovempaa. 5.28km 31.58min.
Treeni ei ollut kiva kelin takia, mutta fiilis oli ihan voittaja kun olin tehnyt treenin! Loppupäivä menikin pojan 17v synttäreiden parissa. Muutamia sukulaisia kävi päivän mittaan. Kiva päivä! Illalla dynaamisia venytyksiä 35 min.
Sunnuntai: Aaamulla menin Tiinan luokse sipooseen, oli kerrankin mun vuoro juosta Tiinan kulmilla. Tosi rauhllinen ja kiva lenkki maalaismaisemissa. 2h28min 18.70km.

Sykkeet pysyi tosi alhaisina ja kilsat kertyi kuin huomaamatta. Sisko perheineen tuli vielä tänään juhlimaan poikaa ja herkuteltiin lopuilla herkuilla.
45 min yin jooga illalla.
Aivan ihana viikko, lomaa ja töitä sopivasti, lepoa ja treeniä mukavasti ja perheen ja ystävien seuraa, mikä sen parempaa. Miten sun viikko sujui? Mä meen nyt nukkumaan, palaan pian. kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!