sunnuntai 9. helmikuuta 2020

Viime viikon tärkeimmät

Moi! Taas on vierähtänyt aikaa viime postauksesta. Tuntuu, että aika vaan juoksee eteenpäin kovaa kyytiä. Sitten kun olisi aikaa, ei ole kirjoittamis fiilistä. Onneksi liikkumisessa ei ole samaa ongelmaa. Juoksu ja treenit muutenkin sujuu hyvin. Aamut sopii mulle tosi hyvin, mutta onneksi saan itseni myös iltaisin treenaamaan, koska joka aamu ei millään jaksa treenata. Tällä viikolla tuli tosi sopivasti liikettä, lepoa, kehonhuoltoa ja perheen ja ystävien kanssa olemista. Aika mainio viikko siis.
Tässä menneen viikon tärkeimmät:
Maanantai: Kävely koiran kanssa yhteensä aamulla 20min päivällä töiden jälkeen 15 min ja illalla 45 min , nautin suuresti hoitokoiran kanssa ulkoilusta ja touhuamisesta. Illalla vielä venyttely 20 min.
tiistai: koiran kanssa aamulenkki 25 min ja iltapäivällä koiruli lähtikin kotiin. Illalla Naisten Kympin yhteislenkki. Rento tunnelma ja kiva porukka. 8km 1h2min.



Illalla vielä 15 min venyttely.
keskiviikko: aamu sali Pt Annan opastuksella. Olkapää kivun takia oon jättänyt yläkropan treenit melko vähiin. Enää ei ole tulehdusta, mutta jotenkin se on jäänyt. Nyt sain ptltä Vähän sapiskaa, että ylkroppa liikkeelle. Paljon erilaisia liikkuvuusliikkeitä ja muutamia liikkeitä painojen kanssa. Vatsalihaksille hyvät liikkeet. 45min hyvä treeni. Pikasuihkun jälkeen suoraan töihin. Illalla venyttely 20 min.
torstai: Aamulla ajoissa ylös, valmiiksi kasatut juoksukamat niskaan ja ulos.

Alkuun ja loppuun 1km rauhassa, treeninä 6x200m vedot 200m hölkkäpalautuksilla. Melko hyvin kulki ja 200m vedot oli sopivan lyhyet aikaiseen aamuun ja vähän liian lyhyiden unien jälkeen, yhteensä 4.40km 29min.  Fiilis lenkin jälkeen oli tosi hyvä!
Illalla opaslenkki hölkkä-kävelynä.12.3km 1h40 min. Rentoa ja rauhallista, muutama kovempi lyhyt pyrähdys.
perjantai: Töiden jälkeen 25 min venyttely. Illalla kavereiden luokse syömään ja viihdyttiin pitkälle yöhön. Kiva ilta!
Lauantai: lötköttelin pitkään. Nautin rauhallisesta aamusta. Päivällä siivoiltiin ja tehtiin naudanliha ja kana hampurilaisia ja muita herkkuja ja syötiin isolla porukalla. (vanhempi poikakin tuli tyttöystävän kanssa syömään ja pari meidän kaveria) Mentiin vielä illalla käymään kavereilla samalla kun vietiin heidät kotiin.
sunnuntai: Aamulla kaverin synttärilenkki kuusijärveltä. Mentiin tosi rauhassa ja nautiskellen poluista. 7.87km 1h34 min.


Lenkin jälkeen kaverin mies oli tuonut meille kahvit ja kääretorttua (sankarin tekemää) ja ihanat suklaamitalit. Mahtavat synttärit! kotona 15 min lihaskuntotreeni.
Päivällä käytiin äidin synttäreiden kunniaksi syömässä ja kakulla vanhempieni luona. Kotona 30 min liikkuvuus ja venyttely treeni. Loppuilta onkin mennyt sohvalla. Mites sun treenit on sujuneet?
Nyt menen yelkkarin ääreen vielä hetkeksi ja sitten unille. Kivaa viikkoa sulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!