Siirry pääsisältöön

uudet lenkkarit


eilen kävin lenkkikaverini kanssa jumbossa lenkkari ostoksilla,stadiumissa on synttärit ja kaikesta saa 25% alennusta,myös alennetuista.mä en meinannut osata päättää ollenkaan,ihania kauniita kevyitä juoksikenkiä oli niin paljon,että pää meni pyörälle.nää niket tuli maksamaan vain 18 .80e!alkuhinta 69e.ne on aika ohuet ja hengitttävät,ehkä kesään paremmat,ajattelin,pitäisikö käväistä ostamassa vielä toiset lenkkarit,kun vielä saa edullisesti.käytiin illalla pikkulenkillä kävellen(2.6km)ja hyvältä tuntui...sain kutsun myös lonkerolle ja juotiin 3,lonkeroa per nokka ja mä olin kotiin tultuani aivan poikki ja kävin miltei heti kuorsaamaan..tänään sitten juoksemaan!ilma on ihana ja saan aloitella aamun ylhäisessä yksinäisyydessä kun mies meni työpaikalleen vaihtamaan renkaita ja tekemään jonkun homman ja kaikkien suureksi yllätyksesksi teini poika kaverinsa kanssa lähti mukaan klo 8.20 lauantai aamuna vapaaehtoisesti!!siellä miehen työpaikalla on se pojan hieno mopo joka odottaa kortin saamista,se oli syynä innokkuuteen..mies lupasi pojille hampurilais ateriat,jos vaihtavat renkaat autoon ja vähän imuroivat autoa sisältä.
mä oon innostunut syömään noita proteiini rahkoja,eri merkkisiä ja makuisia,tää mansikka sitruunamelissa on ehkä tän hetken suosikki,söin tänään aamiaiseksi sellaisen ja usein otan töihin myös välipalalle sellaisen.pitää hyvin nälkää ja ei oo liikaa kaloreita.nyt etsin jonkun venyttely/verryttely ohjelman jonka voisin tehdä ennen lenkille lähtöä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…