https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

lisääntyneitä kiloja vähentyneitä senttejä

tänään kävin puntarilla pitkästä aikaa,68kg oli tulos..pari kiloa parhaimpaan tulokseen,tosin mä en oo nyt erityisesti noudattanutkaan mitään..tarkotus ois kesä sinnitellä ilman että paino nousis,laskeakaan ei nyt tartte,jatkan tiukemmin sit syksyllä.toisaalta siis oli tyytyväinen tulokseen,pelotti vähän oisko enemmän noussu..tosin vaatteetkaan ei kiristä ja olo on hyvä!.vyötäröstä oli lähtenyt senttejä pois,helmikuussa oli tulos karsea 99cm ja nyt 92cm-7cm jippii!
tänään käytiin aamulenkillä juosten lenkkikaverin kanssa.alko olla jo liian kuuma mun makuun juoksemiseen 10 maissa,mutta metsän siimeksessä kävi viileämpi tuuli.7.4km 53 minuuttia,oli joku 7km ennätys meiltä..15 sekuntia parempi kuin aiemmin,vaikka ei me kyllä lujaa mun mielestä menty.oikein kiva lenkki,tuntu mukavalta,vaikka mun yläkropan lihakset on täysin jumissa eilisistä jumpista..aamiaiseksi paistoin rahkalettuja ja söin ne feta juuston ja kurkkujen ja kirsikka tomaattien kera..kyllä taas jaksaa!!hauskaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

loma nro kaksi alkakoon, mitä suunnitelmia, vai onko niitä?

Moi! Taas vierähti aikaa, että sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan postausta. Ilmat on olleet mahtavat, helteiset ja aurinkoiset. Toisaalta ...