Lukijat

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

ale löytöjä ja töihin paluuta.

mulla oli sopivasti palkkapäivä ekana työhönpaluupäivänä..pääsin siis ale myynteihin maanantaina ja tietty monissa paikoissa ei ollut oikein mitään tarjontaakaan enää,mutta tarpeeksi mulle.ja aion uudelleenkin vielä käydä kaivelemassa ale-laareja. mulla on tapana ostaa rintaliivit changesta,siellä on laajat koko ja malli valikoimat.siellä on myös melko kallista,niinpä ostan yleensä alesta.nyt löytyi 70 prossan alella noi söpöt pinkit liivit,ne oli 75e eli vähän päälle 20 e jäi maksettavaa.ostin samaan sarjaan kuuluvat housutkin ja maksoin niistä yhteensä n.35 e.ja mikä parasta kuppikoko oli tammikuusta pienentynyt gstä ehen.nyt oli siis 80e kokona.ja pöksyt s.lindexillä piipahdin pikaiseen ja löysin sieltä vaalean ruskeat farkku legginssit,xs-s koko ja hinta vain 5e!ostin talvella niken juoksukengät,mutta ne ei oo olleet parhaat mahdolliset mun koipeen,kävelyyn ihan hyvät,juoksuun ei.ostin 30e asicsin söpöt ja tosi hyvän tuntuset kengät.toiv että toimii paremmin.kantapäässäkin oli geelivaimennus,jospa toi plantaari faskiitti helpottais.
töissä oon  ollut 3 päivää,ja huomenna pidän vapaan kun lapsia on ollut vähemmän kuin piti.perjantaina meen töihin ja työkaveri pitää lomaa.oon pyöräillyt 8km matkan päivystys päiväkotiin nyt kolmena päivänä,eli 16 km päivässä.eilen myös kävelin vajaa puolitoista tuntia yläkerran rouvan kanssa.eli liikunnatkin ok tasolla.
pienempi poika on juvalla sukulaisten kanssa mökkeilemässä,kasvattaa kuulemma eviä ja pyrstöä kun rypee kokoajan..isompi poika toivoi tänään ruoaksi nakkikastiketta ja muussia,itse otin sitä vähän ja kasviksia ja fetasalaattia meloonilla paljon.
huomenna siis loma päivä,siivoilen,mutta meen kyllä shoppailemaankin,ja jotain liikuntaa pitää kehitellä..hauskaa iltaa!

2 kommenttia:

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...