Siirry pääsisältöön

ale löytöjä ja töihin paluuta.

mulla oli sopivasti palkkapäivä ekana työhönpaluupäivänä..pääsin siis ale myynteihin maanantaina ja tietty monissa paikoissa ei ollut oikein mitään tarjontaakaan enää,mutta tarpeeksi mulle.ja aion uudelleenkin vielä käydä kaivelemassa ale-laareja. mulla on tapana ostaa rintaliivit changesta,siellä on laajat koko ja malli valikoimat.siellä on myös melko kallista,niinpä ostan yleensä alesta.nyt löytyi 70 prossan alella noi söpöt pinkit liivit,ne oli 75e eli vähän päälle 20 e jäi maksettavaa.ostin samaan sarjaan kuuluvat housutkin ja maksoin niistä yhteensä n.35 e.ja mikä parasta kuppikoko oli tammikuusta pienentynyt gstä ehen.nyt oli siis 80e kokona.ja pöksyt s.lindexillä piipahdin pikaiseen ja löysin sieltä vaalean ruskeat farkku legginssit,xs-s koko ja hinta vain 5e!ostin talvella niken juoksukengät,mutta ne ei oo olleet parhaat mahdolliset mun koipeen,kävelyyn ihan hyvät,juoksuun ei.ostin 30e asicsin söpöt ja tosi hyvän tuntuset kengät.toiv että toimii paremmin.kantapäässäkin oli geelivaimennus,jospa toi plantaari faskiitti helpottais.
töissä oon  ollut 3 päivää,ja huomenna pidän vapaan kun lapsia on ollut vähemmän kuin piti.perjantaina meen töihin ja työkaveri pitää lomaa.oon pyöräillyt 8km matkan päivystys päiväkotiin nyt kolmena päivänä,eli 16 km päivässä.eilen myös kävelin vajaa puolitoista tuntia yläkerran rouvan kanssa.eli liikunnatkin ok tasolla.
pienempi poika on juvalla sukulaisten kanssa mökkeilemässä,kasvattaa kuulemma eviä ja pyrstöä kun rypee kokoajan..isompi poika toivoi tänään ruoaksi nakkikastiketta ja muussia,itse otin sitä vähän ja kasviksia ja fetasalaattia meloonilla paljon.
huomenna siis loma päivä,siivoilen,mutta meen kyllä shoppailemaankin,ja jotain liikuntaa pitää kehitellä..hauskaa iltaa!

Kommentit

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…