https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

torstai 17. heinäkuuta 2014

välilomapäivä

tänään olen siis ollut lomalla ja huomenna meen töihin päiväksi ennen viikonloppua.eilen illalla oli ihana keli ja päätin vetäistä tunnin pyörälenkin.sen jälkeen hain kaupasta pari siideriä ja juotiin ne lenkkikaverin kanssa pikkulauantain kunniaksi.ajattelin nukkua tänään pitempään,mutta kun miehen kello soi 6 minä pomppasin ylös kuin vieteristä..siitä lähtien olen ollut liikkeessä..kello on kohta kaksitoista kun kirjoitan tätä,ja olen kerennyt imuroida, pestä lattiat,leipoa hiivaleipää(ohje hiivaleipäjauho pussin kyljestä,lisäksi pellavan siemeniä ja kaura leseitä)pestä kaksi koneellista pyykkiä ja viikata ne myös kaappeihin..ja oon mä täyttänyt ja tyhjentänyt astian pesu koneenkin..mulla on hiki!ootan että teini tulee yökylästä ja siivoaa huoneensa,että voidaan lähteä ale myynteihin ja ehkä syömään ravintolaan..illalla pitäis pinkaista lenkille. hauskaa päivää!!

2 kommenttia:

  1. mulla tuntuu näin kesällä pursuavan energiaa,mutta toi siivous homma ei kyllä kuulu lemppareihin..mutta kun olin yksin ja sain siivota rauhassa ja jorata samalla hyvien biisien tahdissa,ei se tuntunut pahalta.en mä aina tällänen ole!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

go expo lippujen voittajan julkistus, lisäarvonta ja loman aloitus fiilistelyä

Terve! Suoritin tänään arvonnana go expo lipuista ja voittajalle ilmoittelin sähköpostitse, onnea vielä Virpi! Mulla on ilo vielä arpoa yks...