Siirry pääsisältöön

Loman alku, uusia haasteita ja tavotteiden saavuttamista

Moi! Se on loma nyt! Jes!
Lomalla meinaan juosta,kävellä, pyöräillä, uida ja lepäillä yms mukavaa. Mulla on tulossa kokonainen maraton elokuun puolivälissä. Siihen pitää alkaa treenaamaan. Pitkiä lenkkejä siis tulossa.

eilen juoksin ekan lenkin hhm jälkeen. 5km  rauhassa ja tuntui helpolta.
Mä liityin uuteen Takomorunners https://www.facebook.com/Takomorunners-269894116691718/?fref=photo porukkaan, oon siinä vapaaehtosena myös sometiimissä ja oon hankkinut yhteistyökumppaneita eri tapahtumista. Nyt on jo neljä eri juoksu tapahtumaa mukana. Tuolla sivuilla on niihin arvontoja. Mä oon menossa keuruun yömaratonille jänikseksi ekaa kertaa elämässäni. Huh.. 2.30 jänis siis täällä. Se on hyvä treeni tulevaan maratoniin. http://yomaraton.fi/
Mä oon kaikessa mukana.No ei kai se huonokaan juttu ole. Saimaa xrun Imatralla on myös tulossa mun osalta lokakuussa.http://www.xrun.fi/kilpailuohje_xrun.php Se onkin ensimmäinen maastokisa. Vielä joku 10km kisa vois olla hyvä heinäkuussa. Katellaan. Aika kivaa kun on uusia haasteita ja juttuja mitä kehittää ja suunnitella. Mä myös vedän vantaalla takomorunnersin yhteislenkit. Ensimmäinen on 3.7 klo 10.00 lähtö hakunilan urheilupuiston parkkipaikalta. Mukaan vaan!! Saan myös testiin suunnon ambit 3 run kellon ensi viikolla, siitä tulossa juttua pian. Tähän voi liittyä kuka vaan . Bloggareille varsinkin on tilausta. Omalla ajalla ilman palkkaa tehdään, mutta voi osallistua tapahtumiin ja testailla juttuja yms.. Saa nähdä mitä kaikkea tuleekaan!
Hanna haastoi sporttaillaan blogissaan testaamaan kesällä jotain uutta lajia, sen aion tehdä, en vielä tiedä mikä se on mutta jotain uutta vois testaa.  Tartu säkin haasteeseen!
Mähän oon tiputellut painoa ja muuttanu ruokailutottumuksia viisaammiksi tässä kolmen kuukauden ajan. Eilen pääsin tavoitteeseen, -5kg! jes! Olen 164cm ja painan nyt 63kg.

huhtikuu2016

huhtikuu2016

kesäkuu 2016
Painoon olen tyytyväinen, mutta kiinteyttä ja lihaksia pitää saada lisää, varsinkin yläkroppaan. Treenaakotona.comin treenejä olen tehnyt omassa olkkarissa, se sopii mulle loistavasti. Oon tosi tyytyväinen, kun tää keventely ja elämäntaparempan alku on mennyt helposti, ravintoneuvojan avulla. Nyt keventelen vielä heinäkuun ja elokuussa tavataan Marin kanssa ja mietitään miten saan homman pidettyä loppuelämän.
Jos sä haluat tulla lenkille mun kanssa tai sulla ois kiinnostava laji mitä haluat esitellä mulle tai kokeilla mun kanssa ihan uutta lajia, ilmottele vaikka täällä tai fb.n viestillä (juoksujalkavipattaa fb sivut) Mä oon valmis testaamaan jotain uutta..
Nyt otan lomasiiderin ja istun rentoutumaan miehen kainaloon! Mukavaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…