Lukijat

lauantai 11. kesäkuuta 2016

hmm 2016 vaikeuksien kautta voittoon!

Moi!
Hhm 2016 juostiin tänä aamuna. Kirjoitan heti tuoreeltaan fiiliksiä.Viimeisen viikon valmistautuminen ei tietenkään mennyt ihan putkeen.
Maanantai aamun aloitin treenaa kotona.comin  keppijumpalla. hyvä ja sopivan rauhallisen tehokas aamuun. 31 min.  Suihku ja aamupala ja hyvin maistui työt. Illalla sain houkutella itseäni lenkille. Oli jotenkin laiska olo, mutta lähdin kuitenkin 6km 38.38min, melko hyvä lenkki kuitenkin
Olo oli vetelä lenkin jälkeen.
Yöllä iskikin sitten ripulin. Juoksentelin vessassa 5 tuntia. aamulla olin poikki, mutta ripuli oli jo ohi. Lepäilin päivän. Aamupäivällä kouristeli mahaa ja illalla oli kova päänsärky. Muuten pääsin aika helpolla, noroakin on työpaikalla ollut.
Ti siis meni tosi pienillä ruuilla ja ke piti tankata, mutta aika kevyillä menin kun ei vaan pystynyt, Toki söin vähän enemmän hiilareita. To tankkasin jo enemmän ja pe aamusta puoleen päivään söin puuroa banaania, moniviljaleipää, täysjyväriisiä kanakastikkeella... ja olin ihan ähkyssä. Sitten keventelin ja kävelin töiden jälkeen Kairen kanssa 7km . Otin matkalla 6x 300-400 spurtteja. Aika hyvältä tuntui vaikka jalat oli aika pökkelöt.
Lauantaina herätyskello herätti 6.00. söin reilun puuroannoksen ja join vettä, kahvia ja urkkajuomaa. Vähän ennen 7 otin pomoni Anitan kyytiin tapanilan koululta ja jatkettiin Saijan luokse vajaan kilsan päähän. Vaihdettiin Saijan autoon ja mentiin sillä kisahallin parkkiin. Siitä käveltiin finlandia talolle. Siellä oli jo paljon porukkaa ja pieni jännitys hiipi vatsan pohjaan. Käytiin vessassa ja fiilisteltiin  tunnelmia ja moikattiin tuttuja.
Siirryttiin lähtöalueelle ja kaikki mentiin omiin lähtö karsinoihin.
Meillä kaikilla oli omat tavoite ajat.
Minä luulin ryhmittyväni 2 h jäniksen taakse. Jäin sen porukan hännille ja hölköttelin porukan mukana. Puolentoista kilsan kohdalla huomasin, että vauhti oli ihmeen rauhallista vaikka 2h jänis meni ihan mun edessä. Kysyin parilta nuorelta naiselta minkä ajan jänis siinä edessä on ja he sanoivat että 2.10. Perhana, mitä mä täällä teen. Munhan piti juosta 2.07 aikaa eikä olla täällä. Sitten aloin kiihdyttämään ja ohittelemaan porukkaa. Pidin vauhtia ja kurkistin välillä taakse, sitten kun en enää nähnyt sinistä ilmapalloa joka oli jäniksen merkkinä niin pystyin rauhoittamaan menoa ja yritin pitää tasaista vauhtia.
Fiilis oli kokoajan hyvä. Kummastelin hyvää fiilistä ja odottelin huonoa oloa ja voimien loppumista. 12 kilsan kohdalla näin kaverini Erkun . Moikkasin hänet ja jatkoin matkaa rullaten alamäkeen. Huutelin vaan että nyt kulkee, mutta en uskalla täysillä mennä ettei voimat lopu. Juoksin fiiliksellä, välillä vähän hidastin ettei voimat vaan lopu.
17km kohdalla tuli pelätty Mäkelänrinteen mäki. Se oli rankka, mutta otin siinä toisen geelin ja sain voimaa ja se ei tuntunut pahalta. 18km kohdalla tuuletin mielessäni ja ajattelin , että nyt mennään ja enkka tulee. 20km kohdalla otin jarrun pois päältä ja juoksin hyvällä fiiliksellä hymyillen ja vilkutellen tsemppajille. Lopussa ohitin vielä pari tyyppiä ja hurjasti tuulettaen hyvä voimaisena maaliin! Jes hieno juoksu, keli, reitti ja fiilis. Lauantaina oli mun päivä! 2h4min 34sek. 5min parannus kuukauden takaiseen.
Olipas kiva saada hyvä juoksu vaikean hcr.n  jälkeen.
Käveltiin Saijan kanssa kisahallille. Nähtiin matkalla Anita jolle huudettiin tsempit ja annettiin läpyt.
Haettiin autosta uimakamat ja mentiin uimastadionille lillumaan lämpimään veteen, se tuntui taivaalliselta aroissa jäsenissä.
Kotona otin vähän välipalaa ja nukuin päiväunet.
Laitoin ravintoneuvojalleni Marille viestin voinko syödä pizzan. Sain luvan ja tilattiin pizzat ja herkuteltiin. Ilta kului rennoissa tunnelmissa.
Seuraavaksi on vuorossa koko maraton hcm elokuussa, vaikka vähän himottaisi joku väli etappi ottaa heinäkuulle.
Treenit siis jatkuu ja ruokavaliossa pysytään pienen herkuttelun jälkeen.
Oikein mukavaa sunnuntaita ja tulevaa viikkoa.

5 kommenttia:

  1. Treenasit aika paljon HCR viikolla ja siihen vielä se perjantain pitkä seisoskelu. Olikohan vaikutusta sillon!? Hienoa ett nyt kulki. Tiesin, että oot oikeesti tollasessa kunnossa 💪🏼😘 Kerro jossain vaiheessa lisää tosta takomorunnersista ja yhteislenkeistä.

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...