https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

viikko kuvina

Moi! Ajattelin kertoa menneestä viikosta kuvin. Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta ei mitään erityisen ihmeellistä.


keskiviikkona laiskotti ja oli hellekeli. pääsin lenkille vasta ennen kymmentä. vitonen kulki kuitenkin hyvin.

pieniä 3-4km kävelyitä kertyi muutama viikon sisään

viimeinen pitkähkö lenkki ennen hhm puolikasta. pikku porukalla juostiin Tikkurilassa joen vartta.

perjantaina vietettiin nuoremman pojan 6 luokan kevätjuhlia ja koko koulun lopettajais festareita hevoshaan koulun pihalla. olen ollut jo vuosia vanhempain toimikunnassa ja sen tiimoilta oli hommaa perjantain pihajuhlissa. teetettiin hieno paita reksille joka toimi kunniakkaasti viimeisen vuoden .

pe aamun aloitin työpaikan lähellä kävelyllä.

lauantaina oli kummitytön lakkiaiset. sallin itselleni kakkupalan joka maistui ihanalta. tarjolla oli myös ihania salaatteja joita herkuttelin myös. ihanat juhlat!


Viikko vierähti nopeasti. kelit hellivät ja mitään se erikoisempaa ei tullut tehtyä, ei kai aina tapahdukaan mitään erikoista.. perjantaina oli hevoshaan koulun päättäjäiset, koulu lopetetaan. Poika siirtyy yläasteelle. Juhlat vietettiin karnevaali hengessä. oli pellejä hattaraa, makkaraa kahvia leivonnaisia, paloauto, speden spelien reaktiopelejä, pallotutka yms!! Kutoset esittivät lähtölaulut opettajilleen ja opettajatkin lauloivat jäähyväislaulun.
Otin kuukauden jäsenyyden treenaa kotona.comiin. ja olen tehnyt muutamia harjotteita. Eilen ennen lakkiaisia tein hiit tyyppisen 6 liikkeen 3 kierroksen treenin. 30 hikistä minuuttia ja tällä hetkellä kolottaa lihaksia.. Tykkään tosta treenaa kotona.comista kovasti, sieltä löytyy vaikka mitä.
Äsken kävin Tiinan kanssa sauvakävelemässä hakunilan urheilupuiston hiekkateillä. Kiva lenkki kertakaikkiaan! 8.2km 1h31 min tuli mulle mittariin.

Tuleva viikko on kevyempi kun hhm lähestyy!! Sain myös ohjeistuksen pieneen tankkaukseen ke ja to, ettei energiat taas loppuis kesken.

Mukavaa uutta viikkoa, palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

loma nro kaksi alkakoon, mitä suunnitelmia, vai onko niitä?

Moi! Taas vierähti aikaa, että sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan postausta. Ilmat on olleet mahtavat, helteiset ja aurinkoiset. Toisaalta ...