Siirry pääsisältöön

viikko kuvina

Moi! Ajattelin kertoa menneestä viikosta kuvin. Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta ei mitään erityisen ihmeellistä.


keskiviikkona laiskotti ja oli hellekeli. pääsin lenkille vasta ennen kymmentä. vitonen kulki kuitenkin hyvin.

pieniä 3-4km kävelyitä kertyi muutama viikon sisään

viimeinen pitkähkö lenkki ennen hhm puolikasta. pikku porukalla juostiin Tikkurilassa joen vartta.

perjantaina vietettiin nuoremman pojan 6 luokan kevätjuhlia ja koko koulun lopettajais festareita hevoshaan koulun pihalla. olen ollut jo vuosia vanhempain toimikunnassa ja sen tiimoilta oli hommaa perjantain pihajuhlissa. teetettiin hieno paita reksille joka toimi kunniakkaasti viimeisen vuoden .

pe aamun aloitin työpaikan lähellä kävelyllä.

lauantaina oli kummitytön lakkiaiset. sallin itselleni kakkupalan joka maistui ihanalta. tarjolla oli myös ihania salaatteja joita herkuttelin myös. ihanat juhlat!


Viikko vierähti nopeasti. kelit hellivät ja mitään se erikoisempaa ei tullut tehtyä, ei kai aina tapahdukaan mitään erikoista.. perjantaina oli hevoshaan koulun päättäjäiset, koulu lopetetaan. Poika siirtyy yläasteelle. Juhlat vietettiin karnevaali hengessä. oli pellejä hattaraa, makkaraa kahvia leivonnaisia, paloauto, speden spelien reaktiopelejä, pallotutka yms!! Kutoset esittivät lähtölaulut opettajilleen ja opettajatkin lauloivat jäähyväislaulun.
Otin kuukauden jäsenyyden treenaa kotona.comiin. ja olen tehnyt muutamia harjotteita. Eilen ennen lakkiaisia tein hiit tyyppisen 6 liikkeen 3 kierroksen treenin. 30 hikistä minuuttia ja tällä hetkellä kolottaa lihaksia.. Tykkään tosta treenaa kotona.comista kovasti, sieltä löytyy vaikka mitä.
Äsken kävin Tiinan kanssa sauvakävelemässä hakunilan urheilupuiston hiekkateillä. Kiva lenkki kertakaikkiaan! 8.2km 1h31 min tuli mulle mittariin.

Tuleva viikko on kevyempi kun hhm lähestyy!! Sain myös ohjeistuksen pieneen tankkaukseen ke ja to, ettei energiat taas loppuis kesken.

Mukavaa uutta viikkoa, palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…