Lukijat

maanantai 30. toukokuuta 2016

kisaviikonloppu, haastattelu ja ihanat kelit

Moi!
Viikonloppu meni juosten!  Pe käytiin miehen entisen työkaverin luona jollaksessa grillaamassa . Oli tosi kivaa.
 La päivä meni aika rauhassa ja illalla hain ystäväni Sarin ja mentiin espoon iltajuoksuun. Olin siis Sarin oppaana

. Mahtavan lämmin ilta ja mukava tasainen reitti. 7km meni hyvin ja oltiin paljussa nautiskelemassa jo yhdeksän jälkeen. Käytiin myös tuubisaunassa ja kotona oltiin jo ennen yhtätoista.
Su aamuna heräsin ajoissa, mutta aamiainen ei oikein maistunut, narskutin vain riisikakkuja ja söin melonia. Urheilujuomaa join pullollisen. Kun olin kansalaistorilla hakemassa naistenkympin paitaa ja ranneketta olikin sitten nälkä. Ostin mansikka lime smoothien ja söin maistiais proteiini patukka paloja. Näin ennen lähtöä työkaverini ja pomoni. Sovittiin tärskyt maaliintulon jälkeen. Lähdin kuumassa ryhmässä koska tunnin alitus on jo melko varmaa nykyään. Ajattelin juosta rauhassa, mutta vauhti nousi heti alussa ja koska se tuntui helpolta ja hyvältä, pidin vauhtia yllä. Pidin mittarissa vain sykkeen ja ajan , koska gbs palikka ei toiminut jostain syystä. Menin siis fiiliksellä, lujaa mutten henkihieverissä. 8km jälkeen huomasin, että on mahkut enkkaan ja pidin vauhtia yllä. Ihana fiilis maalisuoralla ja maalissa tuulettaen! Enkka 54.35! Jes!
lähtötunnelmia

maalissa!
Maaliin tulon jälkeen odottelin työkavereita ja istuskeltiin nurmella syöden salaattia yms ja kuunnellen musaa. Juoksin vajaa pari kilsaa autolle ja ajelin kotiin tyytyväisenä. Ilta rauhassa ja mukavalla fiiliksellä nukkumaan.
Tänään maanantaina menin ajoissa töihin ja lähdinkin aikaisin , koska pojalla oli lastenklinikalla tutkimuksia. Minua ei tarvittu ja meninkin Seurasaareen kävelemään reiluksi tunniksi. Ihana paikka, tulee käytyä turhan harvoin. Ilma on ollut ihan mahtava ja lämpenee taas. Iltapäivällä treffasin Minna Korhosen, ylen toimittajan ja hän haastatteli minua syksyllä ulos tulevaan radioohjelmaan. Mielenkiintoinen homma. Minna kyseli kaikenlaista juoksu harrastuksestani ja venyteltiin vähän ja Minna juoksi hetken kanssani . Sitten minä juoksin pienen lenkin ja tavattiin taas varjoisassa paikassa puiden katveessa. Lisää haastattelua lenkin jälkeen ja lähdettiin kotiin. Oli kiva kokemus!
Minnan työväline
Ilmottelen kun selviää ohjelman nimi ja milloin se tulee radio suomesta ulos.

Ihanaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...