lauantai 18. tammikuuta 2014

aamukävelyltä

siellä se aurinko kiipeää ylöspäin

tuolla takana häämöttää hakunilan urheilupuisto ja menossa olevat sm hiihdot(isompi poika on tossa isommassa koulussa ja pienempi tossa parakissa)
lähdin tänään aaamukävelylle piiiitkästä aikaa.flunssa vaivaa yhä ja sen takia en hirveen pitkään nukkunutkaan,mutta ruhtinaallisesti puol yhdeksään kuitenkin.silmä alkaa muistuttaa silmää,mutta kurkku on kipeä ja niska jäykkä ja nokka valuu kuin seula.päätin kuitenkin raahustaa vähän tuolla kun tuun muuten mökkihöperöksi.kuuntelin kroppaani,eli kun alkoi ahdistaa tai yskittää hiljensin tahtia ja kun jalkoja paleli menin nopeemmin.
hauskan näköinen toi mollukka kun se kurkkii tuolta


kävelin hakunilan urheilupuiston laidalle ja katselin kun ihmisest häärivät,siellä on sm-hiihdot menossa..oisin halunnu mennä katsomaan niitä,mutta en oo varma tarkenenko..kun palelee kokoajan sisälläkin.mutta hyvää teki puolen tunnin pakkaskävely tyhjällä mahalla.piristi ainakin,kun vihdoin pääsi täältä neljän seinän sisältä ulos! mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...