Lukijat

perjantai 31. tammikuuta 2014

tavotteita!

 ja ettei totuus totaalisesti unohtuisi,tässä kesän tavoitehousut...nää caprit sain ystäväringistä kerran extrana ja nää ei menny elokuussa mun reisistä ylösasti..eli jotain on tapahtunut,koska nyt ne meni kiinni!!karmean näköiset joo,mutta nyt ne meni jalkaan,kesällä ne on liian isot!tai ainakin sopivat!mä yritin myydä näitä töissä,mutta kukaan ei ostanut,onneksi sillä mähän saatan mahtua näihin kesällä!mä kaivan ton kirppiskassin ja katon ne liian pienet housut joihin en uskonut koskaan mahtuvani,tavotteita tavotteita!
päivä meni hyvin,olo oli melko hyvä,kurkku vähän kipeä..muuten ok.tanssin lasten kanssa,koska meillä oli koko viikon kestänyt omien levyjen viikko ja otin työpäivänäkin urheilun kannalta!ja hauskaa oli!tänään vaaka näytti tosi hyviä lukemia,(72,vähän vajaa)mutta en usko tulokseen vasta kuin maanantaina oikeana punnituspäivänä!huomenna on kaverin 40v juhlat,jossa hän tarjoaa ihanaa kasvisruokaa ja kakku kahvit,otan rauhallisesti enkä intoudu(toivottavasti)ahmimaan.sunnuntainahan on poikien syndet ja itselleni lupaamani HERKKUPÄIVÄ!mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...