https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

liikuntaa liikuntaa

tää viikonloppu meni nopeasti ja reippaasti.mulla on liikunta innostus nyt päällä ja silloin on liikuttava kun se tuntuu hyvältä!
tänään oli pojan peli vuosaaressa,vanhempani veivät hänet sinne suoraan kun oli mummolassa koko viikonlopun,tää poika on semmonen kyläluuta..sillä on kavereita samassa rivitaloyhtiössä missä vanhempani asuvat(lapsuuskotini)ja eilenkin oli 7 tuntia ulkona pelaamassa katulätkää!!kotona mielellään istuu pleikkarin tai telkkarin ääressä,eli siksikin parempi kun ulkoilee ja liikkuu..tänään oli hyvä päivä koko pojan joukkueella,pelasivat hyvin yhteen ja voittivat 9-0,mun poika teki pitkästä aikaa maalin ja toisenkin !
mä lähdin lenkille ja juoksin välillä lujaa välillä kävelin ja välillä hölkkäsin.innostuin tekemään pitkän lenkin,osittain maaantiellä ja osittain metsässä.yhteensä lenkkeilin puolitoista tuntia.tein pizzaa ruoaksi,ja hyvinhän se maistui!hyvää uutta viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Miten lapsista päästää irti?

Moi! En oo taas saanut kirjoitettua mitään. Viime viikko oli treeneistä kevyempi, kaksi juoksulenkkiä 7.6km poluilla ja 14km asfaltilla. ...