Lukijat

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

sunnuntai touhua


tänään nuoremmalla ukkelilla oli peli malmin jäähallilla jonne piti taas mennä tuntia ennen peliä.mä lähdin kävelemään reippain askelin,kävelin pukinmäkeen vanhempieni luokse aamukahville ja menin juoksujalkaa(hölkkää/juoksua/kävelyä)takaisin katsomaan peliä.matkaa kertyi vähän alle 5 kilometriä ja tuli lämmin ja tietysti tosi kylmä siellä jäähallissa.peli meni hyvin ja pojan porukka voitti ja mun poika sai tsempparin tosi pitkästä aikaa.ihana päivän aloitus siis.
kävin vielä toisella kävelyllä lenkkikaverini kanssa tehtiin lyhyt 40 minuutin rauhallinen lenkki.eilen siis juostiin 7km reippaasti hienoilla uusilla kengillä.huomenna pitäis juosta taas.viikonloppuna söin taas vapaammin,eilen oli herkkupäivä.liikunnat on sujuneet hienosti ja syöminenkin on ollut melko helppoa pitää aisoissa.mulla oli tavoitteena laihtua 5kg enne kun täytän 40v ja nyt on mennyt jo 9kg ja vielä on reilu viikko 40v synttäreihin(apua).jatkan siis samaan tahtiin .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...