perjantai 25. huhtikuuta 2014

treeni innostus ja venyttelyn aloittamisen vaikeus(=migreeni)

en oo uskaltanut vielä juosta enkä kävelläkään pitkiä matkoja lujaa..hiljaa köpötellään.eilen katsoin optimal performancen sivuilta kaksi pakara treeniä ja siinä mä kyykkäsin ja tein maasta vetoja yms hiki lensi ja persus meinasi syttyä tuleen siitä polttamisesta.sitten uusimmassa fit lehdessä on lankkuja uusilla tavoilla ja niitähän piti tietty kokeilla,ja punnertaa eri tavoilla.hyvä vajaa tunteroisen kestävä hikitreeni.venyttely jäi melkein kokonaan pois...aamulla(klo5)heräsin jumalattomaan jysäriin!niska ihan jumissa ja päätä särki kammottavasti.juominenkin jäi eiliseltä vähiin eli nestehukkaa ja lihas jumia,se kyllä tuntui aamuyöllä.pari buranaa naamaan ja suihkuun(sori naapurit)mulla vaan toi suihku auttaa parhaiten pää/niska kipuihin.tai laukaisee ne ja helpottaa oloa.



noita erilaisia lankkuja kannatta kokeilla!haastavia,mutta tehokkaita,ihan kaikkia fitissä olleita en osaa viel tehdä,mutta treenataan niin eiköhän ne siitä.



tää liike tuntu persuksissa todella,ei tarvinnu vielä painojakaan,oma ruho painaa vielä sen verran.. no tulipahan herättyä aikaisin,mies meinaa korjata anopin auton jarrut aamusta,lähen avuksi ja seuraneidiksi.päivällä pojan treeneihin.hauskaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!