Lukijat

perjantai 11. heinäkuuta 2014

vielä on kesää jäljellä (vaikka viimeistä lomapäivää viedäänkin jo)

aamiaiseksi rahkaa ja banaani

lenkillä sotungissa oli ihana maalaistunnelmatänään olen touhuillut kotihommia(laiskasti,mutta jotain kuitenkin)ja kävin toisen naapurin naisen kanssa reippaalla kävelyllä 7.8km 1.18 minuuttia,oli ihana ilma,tuuli just sopivasti ja kuitenkin oli lämmintä yli 20.käveltiin vaihtelevissa maastoissa,loppulenkki tultiin sotungin maantietä pitkin,linnut lauloi lehmät ammui ja lampaat ja hevoset laidunsivat rauhassa...mitä muuta voi toivoa ihanalta lenkiltä vaikka ollaankin alle 20km päässä helsingin keskustasta..tulin kotiin ja zumbasin vielä 20 minuutin ohjelman,kyllä oli hiki!suihkun jälkeen maistui miehen tekemä makarooni laatikko.voi olla ,että illalla lähden vielä pikku kävelylle yläkerran rouvan kanssa,saa nähdä jaksaako.hyvät viikonloput!

2 kommenttia:

  1. Nämä sun kuvasi ovat vaan niin ihania :) .

    VastaaPoista
  2. kiitos!vaikka omistan puoliksi rikkinäisen canonin pokkarin..hyvä että tykkäät,kyllähän noista jonkinlaisen kuvan saa...:)mä oon nykyään semmonen räpsijä,että joka paikkaan pitää ottaa kamera mukaan..

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...