Lukijat

perjantai 8. elokuuta 2014

juoksemaan siitä!

aamukahvi ja rahkaa banaanilla ja tummilla viinirypäleillä,pitäis jaksaa?
eilen käytiin lenkkikaverin ja yläkerran rouvan kanssa ilta kävelyllä,kiva ei liian kuuma keli ja jaksettiin höpötellessä kävellä suunniteltua pitempään eli melkein yhdeksän kilsaa ja vaille puolitoista tuntia .
lenkkikaverin kanssa napattiin vähän siideriä lenkin jälkeen(oikeesti vähän)ja kyllä suihkun jälkeen melkein keskiyöllä uni tuli kuuppaan saman tien.
kohta startataan juoksufoorumin (fb ssa kuulun tollaseen ryhmään)järkkäämään epäviralliseen 5km testijuoksuun..noi muut immeiset on enemmän ja vähemmän kestävyysjuoksijoita,mutta mä ja lenkkikaveri mennään juoksun ilosta mukaan kokeilemaan toi 30 minuutiin tavoite.toi 30min oli hitain aloitus,eikä me olla kyllä koskaan ihan noin nopsaan sitä menty,mutta jos siellä ois sopivan nopeita(ei liian kovia)juoksijoita voidaan saada enkka vaikka juoksukunto saattaa olla penkin alla..lähtö kuusijärven läheltä ja reitti menee asfaltilla ja ilman mäkiä..ei pitäs olla paha,vaikka mun jalat on pyöräilystä tönköt ja kantapää vaiva kipuilee ja niskakin on ihan hanurista..mutta nyt mä lähen kohti kuusijärveä!palaan tänään vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...