maanantai 11. elokuuta 2014

mäkitreeniä ja portaita

eilen illalla joogasin niska ja ylävartalo joogaa ja venytys ohjelmia ja hieroin jalkojani you tubesta löytyneillä ohjeilla yhteensä noin tunnin.tänä aamuna oli niska vähän parempi ja mikä parasta yöllä pärjäsin ilman särkylääkettä.
tänään hoisin kummipoikaa ja käytiin nuoremman pojan ja kummipojan kanssa uimahallissa uimassa,kun oli aika tummanpuhuva ja tuulinen päivä.mun uinnit jäi lillumiseen ja vesihierontaan,eli ei liikettä sieltä sen kummemmin.
illalla päätin lähteä juoksentelemaan mäki juoksua ja portaita.hakunilan urheilupuiston ympäristössä on tosi paljon mäkiä..juoksin niitä monta kertaa lujaa ylös ja rullasin hiljalleen alas.kyllä hiki lensi.juoksin hiekka ja puru päällysteisiä mäkiä n.40 minuuttia.rappuja juoksin vajaa kymmenen minuuttia juosten ,hyppien ja harppoen.näytin varmaan kahjolta siellä yksin puuskiessani,mutta ei se haittaa..oon tosi tyytyväinen itseeni,kun lähdin kovaan treeniin yksin vaikka kumpikaan lenkkikavereista ei päässyt tai jaksanut lenkkeillä.meidän kävely ja juoksutreenit on olleet aina aika tasavauhtisia,ja oon ajatellut,että pitää kehittymisen ja kiinnostuksen pysymisen takia tehdä osa treeneistä mäissä ja rapuissa ja osa spurttailemalla,ja tietty myös niitä normaaleja tasaisia treenejä.
huomenna alkaa arki,pojat kouluun ja me miehen kanssa töihin.tiukemman ruokavalion otan ohjelmaan ensi ma.
hauskaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

paluu treeneihin flunssatauon jälkeen

Moi! Koko viime viikko meni enemmän ja vähemmän flunssan kourissa. Torstain lepäsin kotona silmätulehduksessa ja yskässä ja se teki tosiaan...