Lukijat

perjantai 17. lokakuuta 2014

kröhänen lomailija

yskä on rantautunut meikäläisen kurkkuun ja varmaan keuhkojen korkeuksille,kun niin ahdistaa välillä..räkää on nokka ja kurkku täynnä ja ääni krohisee ja vinkuu kuin noita akalla.juttelin pomon kanssa puhelimessa eilen ja hän käski viedä terveiset eulalia kenkkuselle noitaneuvostoon,mun ääni on siis melko pirtsakka.


mentiin kuitenkin mökille yhdeksi yöksi,kun oli nuoremmalle pojalle luvattu,eikä mulla kuumetta ollut.poika otti kaverin mukaan ja teini jäi ekan kerran tyttöystävän kanssa kaksin kotiin,naapureita varoitin ja pyysin vähän kuulostelemaan,mutta hyvin oli mennyt.
käytiin eilen miehen kanssa sienessä mökin lähimetsässä.suppilovahveroita löytyi mukavasti,puolitoista tuntia koluttiin ja noin 10 litraa saatiin ja mikä parasta ei tarvinnut liikkua paljon,sieniä löytyi paljon pieneltä alueelta.mun selkää alkoi särkemään ja olo tuli kurjaksi,niinpä lähdettiin mökille takaisin.otin loppu illan rennosti,lämpöäkin olosta päätellen oli illalla,ja menin saunan jälkeen nukkumaan.
tänään mentiin aamusta taas metsään,tosin meidän piti odottaa kun oli pakkasta 7astetta.sieniä löytyi taas,mutta meidän piti kävellä melko paljon ja olo taas meni huonoksi.kokonais saaliiksi saatiin vajaa 20litraa suppilovahveroita ja muutama iso kanttarelli.
grillailtiin ja paistoin ulkotulilla lettuja,sitten lähdettiinkin kotiin.olen viettänyt koti iltaa sohvalla viltin alla.toivottavasti tää typerä flunssa kaikkoaa pian,en jaksa millään!
 hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...