https://www.blogit.fi/juoksujalka-vipattaa/seuraa

blogini löytyy myös blogit.fi blogilistalta.

tiistai 30. joulukuuta 2014

ihania hoidokkeja, typerää nuhaa ja lomasta nauttimista.

Joulu meni,mutta loma jatkuu!Ihanaa kun voi tehdä mitä haluaa ja milloin haluaa,tai olla tekemättä yhtään mitään.Hoitokoira piti huolen,että liikettä tuli paljon enemmän kuin yleensä.Sain jopa mieheni,joka ei vapaaehtoisesti yleensä kävelylle lähde mukaani metsälenkille yhtenä aamuna.Koiruli lähti sunnuntaina ja haikeus jäi..ihana tapaus!Lupasin hoitaa koiraa jos tarvetta tulee(toivottavasti tulee..)uudelleenkin milloin vain.
Ollaan tehty hyvää ruokaa,tilattu pizzaa ja nautittu rauhallisista päivistä.
Sunnuntaina samaan aikaan kun hoitokoira lähti,tuli yökylään siskoni poika jota teini hoitaa alkuviikon.Vipinää siis riittää talossa ja teinikin on täällä enemmän kun on töissä.Eilen siskon poika lähti neljän maissa kotiin ja tänään hain hänet taas yhdeksän maissa tänne ja on huomiseen asti meillä hoidossa.Illan hoidan minä,muuten teini hoitelee,kun siskoni palkkasi hänet siihen hommaan.
Mulle yritttää taas kerran iskeä flunssanpirulainen!Hus pois siitä!nokka valuu ja yöt nukun nenäsumutteen avulla.Toissa ilta oli hankala,mutta (kop kop)nyt tuntuu helpottavan,pelkkä nuha vaivaa.Eilen otin rennosti,katsotaan pääsisinkö illemmalla liikuntamyllyyn yhden kaverin kanssa sisäjuoksemaan..Toivottavasti,en jaksa kököttää täällä.
Toissa aamuna viimeksi juoksin pienen 7km lenkin jonka jälkeen olenkin relannut.Pelkkä relaus ei sovi meikäläiselle,oon vissiin relannut elämäni aikana tarpeeksi (lue:n.30 vuotta elämästäni).
Olen lukenut monista blogeista tämän vuoden tähti tai vaikuttavimpia yms hetkiä ja tulevaisuuden suunnitelmia..multakin tulee tässä pian sellaisia,oottakaa vaan!
Mietin myös uudistuksia mitä voisin tänne blogiin tehdä,niistä haluaisin teiltä lukijoilta vinkkejä ja toiveita!Tossa kuvia muutamalta viime päivältä.
Palaan pian tämän vuoden mietteillä ja uusilla suunnitelmilla ja toiveilla sekä haaveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

loma nro kaksi alkakoon, mitä suunnitelmia, vai onko niitä?

Moi! Taas vierähti aikaa, että sain aikaiseksi tulla kirjoittamaan postausta. Ilmat on olleet mahtavat, helteiset ja aurinkoiset. Toisaalta ...