sunnuntai 21. joulukuuta 2014

lempeä luukku 21 ja pitkästä aikaa pitkistä


luukku 21 on tänään ihanan kylli kukkin rauhallinen pikajumppa.oon näitä aina välillä tehnyt,tuntuu rauhalliselta ja mukavalta.Nyt kun joulustressi yrittää hiipiä ihmisten mieliin ja kroppiin niin tälläisiä rauhallisia hetkiä on hyvä viettää.

Kun heräsin aamulla,korva humisi taas ärsyttävästi ja olo oli hutera.Onneksi mulla oli vielä aikaa mennä nukkumaan ja tunnin päästä heräsinkin paljon pirteämpänä ja parempikuntoisena.Tein mikrossa kaurapuuroa ja join kahvia sen kanssa.Join viime juoksusta viisastuneena myös vettä puoli litraa.
Meitä lähti lenkille kolme naista ,näitten ihanien naisten kanssa ollaan juostu ennenkin.aurinko paistoi täydeltä terältä ja ilma oli aivan mahtava kun lähdettiin hölkkäilemään.

reissussa bongattiin myös ihanasti koristeltu kuusi,piristi kummasti ja oli pakko jäädä ottamaan kuvia.Puolessa välissä matkaa alkoi satamaan lunta melkoisen kovalla tahdilla.Mukava lenkki kaikenkaikkiaan,Sykkeet poukkoili alle 100 ja 205 välillä...Ihan kunnossa en siis ole vielä,mutta parempaan suuntaan kuitenkin.
Tunti lenkin jälkeen tuli heikko olo ja piti lepäillä vähän aikaa,mutta heikotus helpotti kuitenkin alle tunnissa.
Käytiin lenkkikaverin kanssa pienellä 20 minuutin kävelyllä äsken ja nyt vietetään miehen kanssa rauhaisaa koti iltaa,pojat on jossain kavereillaan.
Mukavaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...