Siirry pääsisältöön

luukku 12, joululahjaostoksia ja "jotain pientä"itselle

tänään ajattelin ottaa pienen rentoutumisen ja rauhoittumisen,tein bodybalancea 5 minuuttia ja löysin tämmösen,ihan ok kun kerrankin olin yksin kotona ja oli hiljaista.tämä siis mun luukku 12.
sitten menin yksikseni jumboon jouluostoksille.ensiksi löysin itseni top sportin loppuun myynnistä kokeilemassa itselleni coretex juoksukenkiä..ostin kuitenkin ensimmäiset compressio säärystimet itselleni ja oon niitä nyt pitänyt vajaa pari tuntia,aika hyvältä tuntuu.ei tunnu mitään kolotuksia koivissa niinkuin yleensä.kävin parissa eri kaupassa,tuli niitä lahjojakin ostettua,mutta prismasta ostin pilatesrullan itselleni,kun siitä oon niin kauan haaveillut.
olin ihan poikki ja lähdin kotiin vaikken ihan kaikkea löytänyt..uudelleen mentävä vielä.pojat alkaa olemaan isoja,eli hirveästi sälää ei tarvita,mies antaa rahaa ja minä ostan vaatetta ja jonkun pelin yhteiseksi pleikka 3:lle.kummipojan lahja tuli ostettua legoja ja vaatetta,kummitytöille pitää vielä keksiä jotain.aikuisille ei paljon ostella anopille ja mun vanhemmille ja siskolle jotain.oon nyt myös rullaillut ja tuntui sekin kamalan mukavalta..osittain sattui ja osittain tuntui hyvältä.
huomenna on se aktia,saa nähdä minkälainen sää on..ihan kamalassa tuulessa ja tuiskussa en viitsi lähteä.
touhukalenterissa oli tänään kyykkyhyppyjä,tein niitä 20,mahdollisen aktian takia en uskalla kipeyttää jalkoja kovasti.
nyt rauhoittumista ja rentoutumista.öitä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…