perjantai 19. joulukuuta 2014

luukku 19, panikoiva joulupukki ja ylpeä äiti

Mä tykkään näistä raskasta joulua versioista tosi paljon.Tää siis tän päivän luukku 19

Tänään kun heräsin korvat humisi taas ja meinasin pillahtaa itkuun,ei kai tää taas iske pahemmaksi?Onneksi päivän mittaan helpotti.Ihan kokonaan paine ja humina ei oo pois,mutta ei okseta eikä huimaa.
Kävin työpaikalla viemässä sairaslomalaput ja toivottamassa hyvät joulut.Olin saanut parilta perheeltä paketin ja parilta lapselta itse tehdyt kortit.
Tein pullataikinan kohoamaan ja lähdettiin taas kävelylle,nyt mukana oli uusi sykemittari,no mulle uusi,ostin sen käytettynä juoksusivustolta.Polarin f11.ihan helpon tuntuinen käyttää,vähän pitää vielä harjoitella.En tiedä mittaako se matkaa,mä en ainakaan löytänyt.58 minuuttia mentiin,sykkeet oli korkeimmillaan 149 ja alimmillaan 94.Vettä sateli melkein kokoajan,kumpa se muuttuisi lumeksi pian!!
Leivoin kierrepullia pojan koulun puffettiin,siellä on perinteenä pitää puffetti ennen juhlia.Kerätään rahaa lapsille järjestettäviin tapahtumiin yms.Olin myös myymässä siellä,mutta pojan esityksen katsoin kokonaan,oli joulunäytelmässä joulupukkina.Poika kärsii kovasti esiintymispelosta vaikka on tosi lahjakas laulamaan ja pitää kotona tutuille konsertteja.Opettaja sai pojan houkuteltua joulupukiksi,siinähän saa piilotella parran takana.Pieni paniikki meinasi tänään pojalle iskeä,soitti paniikissa ettei mene juhlaan koska ei osaa yhtään sanaa.Sain kuitenkin pojan rauhoiteltua ja hieno esitys olikin!Pojasta ei näkynyt jännitys ollenkaan!Toivottavasti esiintymiset helpottaa.
Huomenna on pojilla vielä pienet juhlat ja sitten on koko porukka lomalla.Ihanaa lomailla vaikkei mitään ihmeellisiä suunnitelmia olekaan.
Palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...