Siirry pääsisältöön

luukku 4

tänään oli touhukalenterissa taukojumppaa ja jumppailin töissä kahvitauolla ja kotona ennen lenkkiä.pyörittelin käsiä isoja ympyröitä ja pieniä ympyröitä.painoin korvan olkapäähän ja venytin niskaa ja sama leuka rinnassa.nousin varpaille ja takaisin.
kotona hieroin myös pallolla niskaa ja päätä,niska jumittaa taas.

mun oma ylläriluukku onkin tänään ostos!kävin xxxl:ssä ja ostin sieltä itselleni asicsin vaaleanpunaisen verkkopintaisen heijastinliivin.oon aina käyttänyt tavallisia isoja keltaisia liivejä,nyt vihdoin sain ostettua uuden ja kevyemmän.se maksoi 9.90e,melko paljon minusta,mutta kyllähän tota kauan käyttää!ostin koon l,koska olen rintava ja l koko on yleensä hyvä,tää olikin reilu ja ekalla lenkillä sain korjailla liiviä olalta ja jouduin sitomaan tarrat solmuun kun muuten oli liian löysä.
mutta,onneksi mulla on tosi ihana mies,joka ompeli kädenkäänteessä liivin pienemmäksi!mä en ois saanut aikaiseksi!mä en siis osaa minkäänlaisia ompelu ja kutomisjuttuja..pus pus siis hänelle!nyt mulla on ihana ja sopiva heijastinliivi.

käytiin siis yhteislenkillä tänään,oon jo jonkin aikaa kutsunut koolle joka viikko täältä hakunilasta lähtevän lenkkiporukan.porukkaa on ollut mun lisäksi 1-3 ja kiinostusta tuntuu enmmänkin olevan,aikataulut ei vaan natsaa aina.tänään juostiin kahdestaan toisen vakkarityypin kanssa.oikein kiva lenkki oli,vaikka jaloissa tuntuu kyllä eiliset vedot.mentiin 10km lenkki 6.5min kilsavauhdilla..eli ei ihan hiljaa,mutta sopivalta tuntuvaa vauhtia.vaikka ollaan tän juoksukaverin kanssa tunnettu vasta muutama viikko,tuntuu kuin vanhan tutun kanssa juoksisi,on helppo jutella kaikista jutuista.ja vauhtikin tuntuu kummallekin sopivalta.
muuten onkin ollut haipakka päivä ja ehdin istahtaa vasta äsken.onneksi huomenna on perjantai!huomenna poika tanssii ysien tansseissa koulullaan ja meen ajoissa töihin ,että pystyn käymään kesken päivän katsomassa tanssit.ja töistä pääsen puoli kuusi.
nyt rauhoittumaan telkkarin ääreen hetkeksi ja unta kuuppaan kohtapuoliin. öitä!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …