Lukijat

torstai 29. kesäkuuta 2017

lisääntyvä aurinko ja treenimotivaatio sekä tulevan keuruun yömaratonin jänistelyn fiiliksiä.

Moi!Kesälomlla ollaan, ja näköjään aika sujahtaa kovaa kyytiä enkä ole ehtinyt kirjoittaa tänne.
  Aivan mahtavaa on ollut! Perhejuhannus oli tosi kiva ja kauan australissa ollut serkkuni ja australialainen miehensä pitivät myös mökkijuhannuksesta.
 Välillä satoi ja välillä paistoi, enemmän kuitenkin oli poutaa. keskityin aikalailla lepäilyyn. Kummipojan 8v kanssa tuli pompittua trampalla moneen otteeseen, se kävi urheilusta. kaksi leikkimielistä kiekkaa hartolan urheilukentällä oli ainoat juoksut.

Viime viikolla Juoksin 12.5km ja 8km johon sisältyi kovempia vetoja pyramiditreeninä. Su kotiin tullessa tein hiit treenin. Ihan tyytyväinen tohon saldoon.
Mulla oli hemoglobiini alhainen ja luulen että kova väsymys johtui siitä. Nyt olen syönyt rautaa tupla annoksena pian kolme viikkoa ja tällä viikolla on ollut energinen ja hyvä fiilis. Tän viikon liikuntasaldokin näyttää hyvältä ja on ollut helppo lähteä liikkeelle. Ma oli lepopäivä, ti aamulla klo 5.50 lähdin aamulenkille ja kevyt ja mukava olikin askel! 6.2km 42.35 min 10 min kuminauhatreeni yläkropalle kotona.
Ke kaverin kanssa aamutreffit, lähdettiin kumpikin kotoa klo 6.00 , juostiin yhdessä n. 5km ja mulla oli niin hyvä fiilis, että juoksin vielä pikku lenkin yhteensä 8.4km ja taas pieni yläkropan kuminauhatreeni
.Tänään to lähdin vasta klo 8.40 ulos treenaamaan.
Löysin Anna Saivosalmen instagramista videon kiinnostavasta ulkotreenistä jonka hän oli tehnyt jalkapallokentän laidalla. http://blogit.kauneusjaterveys.fi/annasaivosalmi/kesatreeni-ulkona-kehonpainolla/ Päätin tehdä sen läheisellä suurella nurmikentällä. Huhhui!  Treeni oli tosi tiukka, mutta kivan monipuolinen.Jouduin vähän muokkaamaan sitä, mutta melko hyvin kykenin tekemään,43 min hiki jumppa auringonpaisteessa , mikäs sen parempaa aamulla lomapäivänä! Huomenna kevyempi päivä ja la pitkä yhteislenkki klo 11.00 hakunilan uimahallilta (tuu mukaan!) sunnuntaina lähdetäänkin perheen kera pärnuun ja toivottavasti pääsen sielläkin treenaamaan.
Tullaan to pärnusta ja lauantaina mennään parin muun jänisjuoksijan kanssa keuruulle yömaratonille jänisjuoksijoiksi. Olin tuolla viime vuonna ja se oli kivaa! Tapahtuma oli mukava ja reitti kiva myös. Se juostaan 10km lenkkeinä eli puokilla 2 kierrosta ja kokonaisella 4. Viime vuonna satoi melkolailla, se vaikutti siihen, etten viitsinyt jäädä fiilistelemään tunnelmaa enää jälkeenpäin. Yövyttiin miehen ja pojan kanssa nyyssäniemen leirintä alueella jonne menemme nytkin naisten kanssa.Siellä on kaunis ranta ja toivon , että ilmat on paremmat ja päästäisiin uimaan.
Tänä vuonna juoksen 2.40 ajan jäniksenä puolimaratonilla.  Jos haluat kuunnella jatkuvaa pälpätystä ja tsemppausta iloisella ja rennolla otteella, lähde mun peesiin! Lupaan, että tulee olemaan kivaa.  Reitillä on pari nousua jos en väärin muista, pieniä nyppylöitä varmaan enemmänkin , mutta kierroksilta jäi mieleen kaksi pidempää mäkeä. Ne ei ole jyrkkiä , eikä mitenkään mahdottomia, oikein juostavia siis. Reitti kulkee asfaltilla ja hiekalla maalaismaisemissa. Maraton lähtee klo 20 ja puolimaraton ja kymppi 20.30. Eli myös kympillä voi seurata jänistä , me mennään samaan aikaan samaa reittiä.
Oletko juossut jäniksen peesissä, tai ollut itse jäniksenä?
Mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...