sunnuntai 22. lokakuuta 2017

ihanat yhteislenkit!

Moikka! Täällä taas , elävien kirjoissa. Oli aikamoinen flunssa viime viikolla. Valvoin öitä kurkkukivun takia ja lopulta iski räkätauti. Illat meni maatessa ja päivät töissä, mutta to ja pe lepäsin kotona koko päivän. myös la meni levossa, vain illalla käytiin katsomassa pelle miljoonaa miehen kanssa.
Mietin pitkään menenkö vetämään jo kolme viikkoa sitten sopineeni polkulenkin. Päädyin aamun tuntemusten perusteella lähteä, koska olo tuntui ihan hyvältä.
Sotungin koululla oli jo porukkaa ja kokoajan tuli lisää.. ennätysmäärä mun lenkillä! 20 iloista naista tuli juoksemaan mun kanssa kalkkiruukin luontopolulle! Ihan huikeeta. Ilmoitin heti alkuun, että jos tuntuu pahalta jätän leikin kesken ja sitten joku kavereistani saa hypätä ohjaamaan. Kalkkiruukin luontopolku on hyvin merkitty ja siellä on helppo edetä eksymättä jos seuraa merkkejä.
Vauhti oli sovitun rauhallinen ja käveltiin mäet. Tunne oli hyvä.
Juttelin monen kanssa juoksijan kanssa, suuri osa oli uusia tuttavuuksia minulle. Tuttuja kavereitakin oli joukossa. Kalkkiruukin luontopolulla oli aika paljon porukkaa, mutta kyllä sinne mukan mahtui. Puolessa välissä reissua oli vessa tauko luontopolun ulkovessassa. Tällä porukalla se kesti aika kauan, vaikka kaikki eivät käyneetkään. Oli hyvä pysyä liikkeellä, koska ilma oli melko viileä. Jatkettiin matkaa ja mukava puheensorina kuului porukastamme. Oltiin aika värikäs joukko ja saatiin monelle hymy huulille isolla porukallamme.
Kalkkiruukin luontopolku ja meidän lähimetsän kiekka on vaihtelevaa ja kivaa reittiä. Välillä kalliota ja välillä juurakkoa tai leveää polkua. Välillä hapottavaa kiipeilyä, välillä tasaista ja helppoa etenemistä
. Mun yksi lempi reiteistä ja ainut pitempi polkulenkki jonka osaan eksymättä opastaa. Vauhti tuntui olevan kaikille sopiva, kukaan ei jäänyt. 11km ja vähän reilu 2h meni.  Porukka toivoi uusintaa ja varmasti järjestän kunhan löydän sopivan päivän.
Vitsit mä tykkään yhteislenkeistä! Sekä järjestäjänä , että osallistujana. Pitää vaan katsoa tarkkaan vauhdit ja matkan pituudet, että vauhti on itselle sopiva. Itse kun järkkää ongelmaa ei tule, kun saa itse määrätä tahdin.
Järjestän yhteislenkkejä sekä poluilla, että tasaisella. Vedän myös juoksuliikkeen hcr yhteislenkkejä ainakin pirkkolassa ( seuraava 5.11)
Seuraava hauska itse järjestämäni yhteislenkki on 11.11 klo 11.00 ( helppo muistaa vai mitä!)
Pyysin seuraamiani bloggareita mukaani järjestämään blogiyhteislenkkiä ja ainakin Jenny (vastaisku ankeudelle) ja Elina (lenkillä) On tulossa mukaan! vähänkö kivaa! Lähtö allas sea poolin edestä klo 11 ja paluu samaan paikkaan noin 1h30 min päästä. Vauhti rauhallinen ja ketään ei jätetä. Halutessaan voi mennä lenkin jälkeen syömään /kahville yms allas seapoolin ravintolaan, tai vaikka uimaan. Mä ajattelin mennä uimaan ( varmasti myös kahville tms) koska en ole koskaan vielä siellä käynyt. Miltäs kuullostaa? tuutko mukaan?
Lisää lenkkejä on tulossa ja laitan juoksujalka vipattaa instaan ja faceen niistä jossain vaiheessa .
Tykkäätkö yhteislenkeistä? Järjestätkö vai osallistutko mielummin?
Mä lähden nyt kuorsaamaan huomenna aamulla aikainen herätys. Kivaa viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Jee! Mä niin odotan tätä meidän yhteislenkkiä.
  Nyt oon juossut enemmänkin yhdessä vieraidenkin kanssa, kun olen tuolla Vauhtisammakon juoksukoulussa. Hyvin löytyy yhteinen sävel ja juoksu on mahtava, koska se yhdistää niin eri-ikäisiä ja ihan eri ammateissa toimivia.
  Eli ehdottomasti jatkoon, kiva, että kysyit muakin juoksemaan.
  Kivaa viikkoa,
  Jenny
  www.vastaiskuankeudelle.fi

  VastaaPoista
 2. joo, yhteislenkit on niin mun juttu! joo, mulla tulee aina näitä ideoita;) kiva kun saan kavereita mukaan! nää on hyviä juttuja, helppo tutustua uusiin ihmisiin! kiva nähdä.

  VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...