Lukijat

sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

kiireinen viikko pikakelauksella ja mukavan viikonlopun fiiliksiä

Moi! tämä viikko sujahti taas vauhdilla , enkä ehtinyt aiemmin kirjoittaa blogiin. On ollut melko kiireistä ja viime viikolle sattui kolme päiväkodin sulkemisvuoroa eli olin töissä 9.30-17.30. Illat jää silloin tosi lyhyiksi ja tällä viikolla tulikin treenattua aamupainotteisesti.Viime viikko oli myös kylmin koko talvena. Tällä viikolla tuli juostua vain kerran -20 asteen pakkasessa ennen seitsemää aamulla. 5km riitti, koska ilma oli vähän liian kylmä juoksuun. Fiilis lenkin jälkeen oli kyllä mahtava. Tein myös yhtenä aamuna joogaa ja villasukkajumpan. Muuten treenit oli yht 40 min venyttelyä 30 min pilatesta ja kaksi hiit treeniä ja yksi 30 min vatsa-pepputreeni. Kuvia treeneistä ei ole , koska sain isältäni kokeiluun uuden (käytetyn, mutta mulle uuden )puhelimen ,jossa on parempi kamera. En saanut aikaiseksi siirtää kuvia vanhasta puhelimesta.
Olen tosi innoissani uudesta puhelimesta ja harjoittelen innoissani kuvaamaan sillä. Puhelimeni on huawei honor 8. Minusta ainakin kuvien laatu on paljon parempi, vai mitä mieltä te ootte? Alkuun vielä menee treenatessa kuvaamista, mutta toivottavasti pian saan tänne ja instaan laadukkaampia kuvia.
Perjantaina Lähdettiin 22 tunnin risteilylle. Mukana oli anoppini, mieheni ja mieheni serkku. Ilta meni juhliessa, mutta mulla ainakin ihan rauhassa, tosin tuli valvottua.
auringonlasku kannelta kuvattuna
Aamulla oli aikainen herätys kun kahdeksalta pääsi maihin. Kiva päivä tallinnassa, tai ne neljä tuntia mitkä siellä vietimme
. Ehdittiin tapaamaan myös mieheni toinen serkku joka asuu tallinnassa tyttärensä kanssa, olen tytön kummitäti.
mieheni ja kummityttöni
Käytiin vähän kaupoissa ja kahvilla ja söimme hyvää ruokaa lähellä satamaa kivassa kahvilassa
. Laivassa otin päikkärit ja kiertelin vielä hetken. Ilta meni levätessä kotona.
Sunnuntai aamuna oli helppo herätä kun olin mennyt ajoissa nukkumaan. Söin aamiaisen ja join kahvia ja valmistauduin go expo päivään. Tää päivä meni siis go expossa.
Olin hcrd pisteellä Pian ja Jennin kanssa. Kiva päivä messuillessa. Juteltiin paljon mukavien ihmisten kanssa ja kerrottiin helsinki city running dayn tapahtumista.Kerkesin kierrelläkin, mutten oikein löytänyt mitään. Fiilistelin mukavaa kuhinaa.
Huomenna menen aikaisin töihin (6.15) , eli nyt nukkumaan. Hyvää yötä ja kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...