maanantai 25. maaliskuuta 2019

viime viikon treenit, miten meni?

Moi! mun piti eilen kirjoittaa tää postaus, mutta olin niin poikki, etten jaksanut tehdä mitään. Päätin valita pitkät unet, se teki tosiaan hyvää.
Olen palaillut onnistuneesti treeneihin ja treenit maistuu tosi hyvin! Väsymystä on vieläkin paljon normaalia enemmän, mutta muuten koen olevani kunnossa.
Loppuviikosta nokka alkoi tiputtamaan ja silmät kutisemaan. Alkoi ärsyttämään, nytkö mä tuun taas kipeäksi? Sitten tajusin, että allergia oireethan ne ovat alkaneet. Mun piti ehtiä aloittaa lääkitys ajoissa, mutta taas kevään tulo yllätti. Toivotaan, että lääkkeet alkaa helpottaa pian. Nyt ei vielä hirveästi muuten vaikuta, kuin nokan ja silmien tiputuksella, kivaa sekään ei ole.
Tässä viime viikon Tärkeimmät:
ma: 2km kävelyä aamulla töihin mennessä. Iltapäivällä ennen pimeää 5.50km peruskestävyys lenkki. 39min 26 sek
. Ihana fiilis kun vihdoin kykeni juoksemaan yhtäjaksoisesti noinkin pitkään.  Jalat oli vähän tukossa, mutta fiilis oli mahtava.
ti: 4km kävelyä aamulla töihin mennessä.Illalla salitreeni personaltrainerin kanssa.
Tehokas ja hyvä treeni! Anna oli tehnyt ohjelman tukemaan juoksua ja vahvistamaan tarvittavia lihaksia.
ke:2km kävelyä enne töitä. Illalla 40 min venyttely.
to: 20 min lihaskuntotreeni(hiit) heti herättyä.Illalla 30 min venyttely
pe: lepopäivä. Kummipoika 10v tuli yökylään. Katsetiin leffaa yhdessä.
la: aamulenkki porukassa. Ensimmäinen pitkä lenkki sairastelun jälkeen. Tunne oli hyvä ja helppo, juttu luisti ja kilsat kertyivät. 12.3km 1h35 min eli tosiaan rauhassa mentiin.
su: heräsin ennen kuutta. pyörin aikani, mutta uni ei tullut ja kömmin ylös. Pörräsin ympäriinsä ja päätin seitsemän maissa kammeta itseni ulos.
Ihana aurinkoinen aamu! Kävelin 5.3 km , vähän vajaa 1h.
iltapäivällä juoksin intervallitreenin . Alkuun ja loppuun hölkkää ja 3x4min vedot 2 min kävely/hölkkäpalautuksilla ja 3x3min vedot 2min kävely/hölkkä palautuksilla. Viimeiset tuntui jo hankalilta, vaikka pidin sykkeet alempina kuin yleensä vetotreeneissä. Treenin jälkeen oli mahti fiilis!!

Mä tykkään treenata viikonloppuisin paljon, koska silloin voi ottaa päikkäreitä ja muutenkin on hyvää aikaa treeneille. Tää viikonloppu sujui treenienkin osalta hyvin , muutenkin oli leppoisaa ja mukavaa.
Miten sun treenit on sujuneet? Onko sulat tiet houkutelleet enemmän treenaamaan ulkona?Mulla ainakin aurinko ja asfaltti houkuttelee ulos.
Nyt ajattelin venytellä vähän, ehkä vähän lihaskuntoakin? Palaan pian, kivaa viikkoa sulle!

1 kommentti:

  1. Mullakin meni viime viikon treenit oikein kivasti. :) Sain vedettyä ihan täysimittaisena viikon edestä puolimaraton-treeniä vihdoinkin, vaikka otin viikon verran kyllä harjoitusohjelmasta takapakkia. Kolmen viikon liikkumattomuudesta tulleet aika tuskallisetkin lihasjumit vaikuttaa lähteneen sulamaan aika kivasti pois heti, kun pääsi liikkeelle. Tällä viikolla ajattelin uskaltautua juoksemaan ulos, koska täälläkin leveysasteilla (siis Tampereella) alkaa vihdoin löytyä jotain sulia lenkkeilypätkiä, ja sain juuri tänään postista uudet treenitrikoot, joiden testailua (ja siitä bloggailua) odotan kovasti! Toivottavasti sulla menee treenit tälläkin viikolla mukavasti. :)

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!