maanantai 9. elokuuta 2021

Jännitystä ilmassa, 100km juoksu alle kahden viikon päästä!

 Moi! Kirjoitan nykyään ihan liian harvoin, vaikka asiaa olisikin, en saa aikaiseksi kirjoittaa mitään. Instagramia sentään päivitän melko säännöllisesti.

Nyt päätin ottaa pienen hetken ja kirjoittaa, vaikka onkin liian myöhäistä ja pitäisi nukkua. Mulla on ollut vähän ongelmia palata lomamoodista arkeen. Valvon liian pitkään, herkuttelen liikaa ja olen väsyksissä. Nyt pitää ottaa itseään niskasta kiinni ja palata normi rytmiin.

Viime viikolla tuli juostua vain 20km,

käveltyä vähintään saman verran ja venyteltyä yhteensä 1h15min. Tein myös yhden kerran koordinaatioita ja liikkuvuustreenin. Otin myös päiväunia ja viikonloppuna vietin laatuaikaa perheen ja ystävien kanssa.


Viikonloppuna myös nukuin hyvin. Voi että mulla oli niin hauskaa viikonloppuna siskon luona grillatessa ja saunoessa ja juoksu kaverien kanssa mökkeillessä, kävellessä, hassutellessa ja herkutellessa. 

Koin huonoa omaatuntoa vähästä liikkumisesta, mutta viikonloppuna päätin nauttia ja ladata virtaa koneeseen. Se auttoi ja tänään oli jo normi olo. Tänään kävelin poluilla 10km
ja huomenna juoksen poluilla. Lepo on tehnyt varmasti hyvää enkä ole huolissani tulevasta 100km juoksusta joka on jo 2 viikon päästä! Jännitän kyllä ja mietin mitenhän tällä kertaa menee, mutta uskon että olen treenannut tarpeeksi ja harjoittelun puutteeseen se ei kaadu. Voi olla huono päivä ja joku muu juttu mennä pieleen, mutta treenin puutteesta se ei johdu. 

Alle kahden viikon päästä ollaan jännän äärellä. 100km ei ole helppo juttu. Se ei ole mahdoton, mutta haastaa mukavasti kroppaa ja mieltä. Tällä viikolla vielä treenailen , melko normisti, vähemmän kuin normaalisti mutta monipuolisesti. Ensi viikolla jo kevyemmin. 

Miten sun treenit sujuu, onko sulla jotain tavoitetta mihin tähtäät? 

Nyt menen nukkumaan, palaan pian! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Muutoksia tulossa, katse syksyyn