Siirry pääsisältöön

lyhyt työviikko ja loma!

maanantaina töiden jälkeen jumppasin you tuben kautta kaikenlaisia vatsa ja reisi ja pakara jumppia tunnin verran ja hiki virtasi totaalisen mahtavasti.olen addiktoitunut noihin you tuben videoihin,välillä teen samoja jumppia useimmiten etsin uusia.tällä hetkellä olen innostunut tanssi jumppiin,ja taebo koko vartalon nyrkkeily treeniin,se on tosi tosi tehokas ja simppeli!tiistaina vatsa ja takapuolen lihakset ja reidet oli melkolailla jumissa..tehokasta siis!
ke oli  ensimmäinen toisen lomajakson päivistä.heräsin kuudelta kun palovaroitin putosi lattialle ja luulin,että joku tunkeutui meille..no en saanut enää unta ja päätin lähteä pienelle juoksulenkille.ilma oli ihana,eikä vielä tukala.


aikaa meni vajaa 40 minuuttia ja matkaa kertyi korkeintaan viisi kilsaa,varmaan allekin.juoksin myös rappusia muutamaan kertaan harppoen välillä ja kaikki raput juosten välillä.
lähdettiin nuoremman pojan kanssa lenkin ja suihkun jälkeen katajanokalle ja viking xprs:llä tallinnaan. meidän reissuun kuului brunssi seisovasta pöydästä meno matkalla,nami nam!en innostunut liikaa,ja vältin ähkyn.kameran unohdin kotiin,siksi ei kuvia tullut räpsittyä.ilma oli tallinnassa tosi kuuma ja keskityttiin melkein vain juomiseen ja jätskiin kävelyn välissä,yhdet ranskalaiset syötiin mäkkärissä.rimistä ostettiin erilaisia hedelmäpaloja salaattiin jotka syötiin laivalla.valkosipuli ruisleipäpaloja rouskuteltiin myös.pari siideriä join,muuten meni vettä ja vissyä paljon.ihana reissu kaksin nuoremman kanssa.
tänään käytiin vajaalla tunnin lenkillä yläkerran rouvan kanssa,jumppasin you tubesta taas vajaan tunnin lenkin jälkeen.eli vaikka syömingit ei oo ihan kuosissa niin liikettä tulee ruhoon kuitenkin melkolailla.huomenna taas mökille,onhan loma!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…