Lukijat

torstai 31. heinäkuuta 2014

lyhyt työviikko ja loma!

maanantaina töiden jälkeen jumppasin you tuben kautta kaikenlaisia vatsa ja reisi ja pakara jumppia tunnin verran ja hiki virtasi totaalisen mahtavasti.olen addiktoitunut noihin you tuben videoihin,välillä teen samoja jumppia useimmiten etsin uusia.tällä hetkellä olen innostunut tanssi jumppiin,ja taebo koko vartalon nyrkkeily treeniin,se on tosi tosi tehokas ja simppeli!tiistaina vatsa ja takapuolen lihakset ja reidet oli melkolailla jumissa..tehokasta siis!
ke oli  ensimmäinen toisen lomajakson päivistä.heräsin kuudelta kun palovaroitin putosi lattialle ja luulin,että joku tunkeutui meille..no en saanut enää unta ja päätin lähteä pienelle juoksulenkille.ilma oli ihana,eikä vielä tukala.


aikaa meni vajaa 40 minuuttia ja matkaa kertyi korkeintaan viisi kilsaa,varmaan allekin.juoksin myös rappusia muutamaan kertaan harppoen välillä ja kaikki raput juosten välillä.
lähdettiin nuoremman pojan kanssa lenkin ja suihkun jälkeen katajanokalle ja viking xprs:llä tallinnaan. meidän reissuun kuului brunssi seisovasta pöydästä meno matkalla,nami nam!en innostunut liikaa,ja vältin ähkyn.kameran unohdin kotiin,siksi ei kuvia tullut räpsittyä.ilma oli tallinnassa tosi kuuma ja keskityttiin melkein vain juomiseen ja jätskiin kävelyn välissä,yhdet ranskalaiset syötiin mäkkärissä.rimistä ostettiin erilaisia hedelmäpaloja salaattiin jotka syötiin laivalla.valkosipuli ruisleipäpaloja rouskuteltiin myös.pari siideriä join,muuten meni vettä ja vissyä paljon.ihana reissu kaksin nuoremman kanssa.
tänään käytiin vajaalla tunnin lenkillä yläkerran rouvan kanssa,jumppasin you tubesta taas vajaan tunnin lenkin jälkeen.eli vaikka syömingit ei oo ihan kuosissa niin liikettä tulee ruhoon kuitenkin melkolailla.huomenna taas mökille,onhan loma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...