Siirry pääsisältöön

älä tule paha flunssa..

olen ollut 5 päivää loman jälkeen töissä ja jo pukkaa flunssaa..mä en kestä.lauantaina voin jotenkin huonosti koko päivän ja pidin lepo päivän.sunnuntaina mentiin pojan kanssa tikkurilan uimahalliin vesijuoksemaan ja uimaan,tai poika hyppi uimahyppyjä ja polskutteli,mutta mä uin 700m ja vesijuoksin 300m.oikein kiva sunnuntai aamupäivän avaus.illalla käveltiin lenkkikaverin ja yläkerran rouvan kanssa 7km mukavaan tahtiin,mutta loppu vaiheessa mua alkoi pyörryttää ja olo meni tukalaksi.meinasin pyörtyä ja oskentaa..kumpaakaan en onneksi tehnyt,istahdin kaatuneen puun päälle ja vähitellen helpotti.koko illan oli heikko olo ja yöllä heräsin useasti kovaan kurkkukipuun.aamuyöllä otetun särkylääkkeen voimin jaksoin töihin  aamuvuoroon ja kestin siellä melko hyvin.illalla oli nuoremmalla pojalla ekat uimahyppytreenit(vaihtoi lajia jääkiekosta uimahyppyyn)ja sillä aikaa mä juoksin tikkurilan uimahallin kuntosalilla juoksumatolla 5km 30.36min alkuun kävelin ylämäkikävelyä ja välillä spurttasin vähän(vain 11.2km tunnissa korkeintaan),mutta melkeimpä pidin vauhdin 10.2-10.8 km/h.välillä vähän vähemmän ja laitoin mäkiä ja sitten taas takaisin tuohon perus aikaan.sitten tein muutaman kahvakuulaliikkeen ja venyttelin ja lähdin suihkun kautta ootamaan poikaa.
ja taas on tosi kova kipu kurkussa.meen keittämään teetä,ja nappaan särkylääkkeen.jospa se siitä!  mukavaa viikkoa!
p.s seinäkyykkyhaasteessa oli tänään vuorossa 50s ja aika tiukkaa alkaa tekemään..mitenhän sitä pystyy loppuun asti ton tekemään?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…