Lukijat

torstai 21. elokuuta 2014

töitä ja liikettä pittää..

en oo jaksanut päivittää tänne mitään,oon kyllä menny kuin utulan hurja(isäni sanonta)en oo varma muistanko edes mitä kaikkee olen touhunnut,aika paljon kuitenkin..tiistaina käytiin 5km kävelyllä lenkkikaverin kanssa,ke ja to ajoin työmatkat pyörällä eli 16km päivässä.eilen kävin kuntosalilla ja juoksin juoksumatolla 2.5km ennen salia melko tasaista ja mukavaa vauhtia.salilla tein käsipainotteisen treenin,pari jalkaliikettä ja jumppapallolla erilaisia vatsa ja selkä liikkeitä.lopuksi 2km juoksumatto treeni 8.1km perus hiljaisella vauhdilla korkeat mäet 10.2 vauhdilla ja sitten taas 8.1-8.4 km/h ainakin 5 mäki spurttia tuli tehtyä.tänään on yläkroppa ollut vähän tukkoinen ,ja niska vaivat vähän pahemmat,muuten olo ollut suht hyvä(ei siis flunssan pahenemista)ja poljin tänään töistä suutarilaan,hain kummipojan päiväkodista ja mentiin siltamäkeen uimaan ja lillumaan(mun uimista en nyt liikunnaksi laske,pärskimistä)kivaa oli!palautin pojan siskolle ja lähdin polkemaan kotiin,eli 3-4km tuli ton 16km lisäksi tänään.sitten iltakävely 8km lenkkikaverin ja yläkerran rouvan kanssa,innostuin hyppimään korkeiden kivien päälle ja sieltä alas ja tein yllytettynä pari kärrynpyörää nurmikolla(hullu,tiedän..)ihan kivasti siis liikettä työpäivien jälkeen.ruokavaliokin pysynyt melko hyvänä,yksi jäätelö ja pari sipsiä ja pari marianne karkkia mennyt ruuan lisäksi viikon aikana,eli viikonloppuna voin vähän höllätä,ei liikaa,mutta vähän.  hauskaa viikonloppua!!

2 kommenttia:

  1. No onpa paljon liikuntaa päivälle:) Tosi reippaana olet ollut!:)

    VastaaPoista
  2. no joo,pikku flunssa pisti mut yrittämään super kuntoilua,nyt pakko keventää jumppailua,flunssa on täysillä päällä..plääh..

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...