Siirry pääsisältöön

valvottava teini..

helvatti sentään kun mua ottaa päähän tän herra 15v:n touhuilut.kaikki on sujunut hyvin jo pitkään,ei siinä mitään,siksikin ottaa tämmönen kököttäminen ja oottamin perhanasti päähän.luvattiin teinille taas viikonlopun kunniaksi kaveri yöksi ja lähtivät kymmenen aikaan ulos.yhdeltätoista piti tulla tänne,ja tulikin sitten soitto,että jäädään tänne 8km päähän yöksi..ei ei ei..tänne ja heti!!no se heti on kestänyt kohta kolme tuntia "joo joo ollaan mäkissä..joo joo kävellään täältä..hitto jos toi ovi ei kohta aukea niin mä lähen ettimään noi ukot ja annan kuulua naapureillekin mitä mieltä tämmösestä oon.tuolla on helkkarin pimeetäkin ,eikä noi pojat mitään isoja vielä ole vaikka luulevatkin niin.muistan aina ,kuinka nuorena inhosin kun äiti kökötti alakerrassa oottamassa mua..tässä sitä ollaan itse!onneksi ovat kuitenkin puhelimen päässä,että tiedän että ovat kunnossa.
tänään se flunssa sitten iski ja kunnolla,ääni kähisee ja päätä särkee ja nokka vuotaa.töissä olin ja sen jälkeen nuoremman pojan kanssa leffassa katsomassa teenage ninja turtlesia..poika tykkäs tosi kovasti,mäkin yllätin itseni viihtymällä tän leffan parissa,vaikka on sitä parempiakin nähty.muuten oonkin ottanut relaa ja nukkuisin jo jos ei tarttis kökkiä täällä parin nuoren miehen takia..lähen nyt kurkkimaan joko ovat tossa lähellä!  öitä!
kuvat lainattu google kuva haun kautta..

p.s pojat tuli kuin tulikin kotiin ja kaikki lopulta hyvin,pientä palaveria pidin kyllä..mutta onneksi kaikki ok!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…