Siirry pääsisältöön

valvottava teini..

helvatti sentään kun mua ottaa päähän tän herra 15v:n touhuilut.kaikki on sujunut hyvin jo pitkään,ei siinä mitään,siksikin ottaa tämmönen kököttäminen ja oottamin perhanasti päähän.luvattiin teinille taas viikonlopun kunniaksi kaveri yöksi ja lähtivät kymmenen aikaan ulos.yhdeltätoista piti tulla tänne,ja tulikin sitten soitto,että jäädään tänne 8km päähän yöksi..ei ei ei..tänne ja heti!!no se heti on kestänyt kohta kolme tuntia "joo joo ollaan mäkissä..joo joo kävellään täältä..hitto jos toi ovi ei kohta aukea niin mä lähen ettimään noi ukot ja annan kuulua naapureillekin mitä mieltä tämmösestä oon.tuolla on helkkarin pimeetäkin ,eikä noi pojat mitään isoja vielä ole vaikka luulevatkin niin.muistan aina ,kuinka nuorena inhosin kun äiti kökötti alakerrassa oottamassa mua..tässä sitä ollaan itse!onneksi ovat kuitenkin puhelimen päässä,että tiedän että ovat kunnossa.
tänään se flunssa sitten iski ja kunnolla,ääni kähisee ja päätä särkee ja nokka vuotaa.töissä olin ja sen jälkeen nuoremman pojan kanssa leffassa katsomassa teenage ninja turtlesia..poika tykkäs tosi kovasti,mäkin yllätin itseni viihtymällä tän leffan parissa,vaikka on sitä parempiakin nähty.muuten oonkin ottanut relaa ja nukkuisin jo jos ei tarttis kökkiä täällä parin nuoren miehen takia..lähen nyt kurkkimaan joko ovat tossa lähellä!  öitä!
kuvat lainattu google kuva haun kautta..

p.s pojat tuli kuin tulikin kotiin ja kaikki lopulta hyvin,pientä palaveria pidin kyllä..mutta onneksi kaikki ok!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …