Siirry pääsisältöön

työmatkat hyötykäyttöön

oon joskus kävellyt töihin,ja kerran vissiin hölkännyt takaisinkin,mutta en koskaan samana päivänä.oon levännyt pari päivää,ja mulle tuli huono omatunto kun en mihinkään liikkunut.päätin lähteä aamulla taas pienelle lenkille ja illalla uudelleen.mutta kun aamulla piti herätä,en tosiaankaan jaksanut nousta vaan torkutin kelloa pariin otteeseen..sitten unen pöpperössä keksin oivan aatteen,kävelen töihin aamulla ja juoksen illalla pois!tuumasta toimeen ja eikun menoksi.otin reppuun vaihtovaatetta ja käpyttelin 8km matkan melko lämpimässä syys aamussa aikalailla reippaaseen tahtiin.töissä olin perillä paljon nopeammin kuin luulin,matkaan kului 1tunti 10 minuuttia.olo oli mahtava ja pirteä koko päivän.ink,n paper sivuilta kuva.
päivä kului muutenkin hyvin,lapsia oli vapailla ja muutama oli varahoidossa toisesta päiväkodista.iltapäivällä pääsin aika hyvissä ajoin  lähtemään ja vaihdoin juoksukamat päälle,repun jätin töihin,kun niska ei kestä painavaa reppua juostessa.ihana ilma jatkui koko päivän,vaikkei aurinko kunnolla paistanutkaan,mutta oli lämmin ja tuuleton ilma.juoksu sujui melko reippaasti,välillä kävelin ,mutta suurimmaksi osaksi hölköttelin ja nautin olostani.ihana lenkki kertakaikkiaan,ei tarvinnut mennä mihinkään töitten jälkeen,kun treenit oli tehty,kävelyä 8km ja hölkkää sama matka vajaa 50minuuttia.tää täytyy tehdä uusiksi joskus!
huomenna pitäis mennä uusien lenkkikaverien kanssa reilu kympin lenkkki.
nyt juon yhden siiderin ja meen nukkumaan,huomenna uudet kujeet!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…