Lukijat

perjantai 3. lokakuuta 2014

työmatkat hyötykäyttöön

oon joskus kävellyt töihin,ja kerran vissiin hölkännyt takaisinkin,mutta en koskaan samana päivänä.oon levännyt pari päivää,ja mulle tuli huono omatunto kun en mihinkään liikkunut.päätin lähteä aamulla taas pienelle lenkille ja illalla uudelleen.mutta kun aamulla piti herätä,en tosiaankaan jaksanut nousta vaan torkutin kelloa pariin otteeseen..sitten unen pöpperössä keksin oivan aatteen,kävelen töihin aamulla ja juoksen illalla pois!tuumasta toimeen ja eikun menoksi.otin reppuun vaihtovaatetta ja käpyttelin 8km matkan melko lämpimässä syys aamussa aikalailla reippaaseen tahtiin.töissä olin perillä paljon nopeammin kuin luulin,matkaan kului 1tunti 10 minuuttia.olo oli mahtava ja pirteä koko päivän.ink,n paper sivuilta kuva.
päivä kului muutenkin hyvin,lapsia oli vapailla ja muutama oli varahoidossa toisesta päiväkodista.iltapäivällä pääsin aika hyvissä ajoin  lähtemään ja vaihdoin juoksukamat päälle,repun jätin töihin,kun niska ei kestä painavaa reppua juostessa.ihana ilma jatkui koko päivän,vaikkei aurinko kunnolla paistanutkaan,mutta oli lämmin ja tuuleton ilma.juoksu sujui melko reippaasti,välillä kävelin ,mutta suurimmaksi osaksi hölköttelin ja nautin olostani.ihana lenkki kertakaikkiaan,ei tarvinnut mennä mihinkään töitten jälkeen,kun treenit oli tehty,kävelyä 8km ja hölkkää sama matka vajaa 50minuuttia.tää täytyy tehdä uusiksi joskus!
huomenna pitäis mennä uusien lenkkikaverien kanssa reilu kympin lenkkki.
nyt juon yhden siiderin ja meen nukkumaan,huomenna uudet kujeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...