Lukijat

tiistai 30. syyskuuta 2014

pienet kevyet aamulla,rankemmat illalla

eilen oli taas haipakkaa koko päivän..lepopäiväksi olin sen ajatellut,pientä liikettä tuli kuitenkin,kun huomasin ajoissa kotiin päästyäni,että mullahan on firman luuri taskussa..perskules sentään..olin autolla töissä,mutta päätin kipaista pyörällä viemässä sen puhelimen,kun ilma oli hyvä,eikä mulla sillon mitään välttämätöntä hommaakaan ollut.tunti meni ja 16km tuli pyöräiltyä,ei mennyt hukkaan toikaan huonomuistisuus.väänsin kotona pizzaa pari peltiä(joo mun ruokailut on aika hanurista,tällähetkellä..määrät ok ja kasviksia ja hedelmiä paljon,mutta kun tekee kaikkee hyvää mieli..)illalla oli poitsun uimahypyt ja kävelin pienen lenkin rauhassa kovan tuulen puskiessa välillä niskaan ja välillä kasvoihin.
tänään heräsin ajoissa,vaikka menin yhdeksään,teki kyllä mieli kääntää kylkeä,mutta sitkeästi vääntäydyin kahvinkeittoon.join kahvin ja säntäsin ulos juoksemaan.aurinko oli juuri nousemassa ja uskaltauduin lähi metsään juoksentelemaan,hyppelin puunrunkojen yli ja kyykistelin kaartuneiden oksien ali,eli ihanan erilaista treeniä!välillä jalat oli kuin pökkelöt,mutta suurimmaksi osaksi tuntui hyvältä.24 minuuttia ja vajaa 3.5km herättelyä ruhoon,kiirehdin kotiin,kun nuorempi poika piti herätellä kouluun.

kuvat on huonoja,sori siitä..
etsin you tubesta zumbia ja tein kaksi lyhyttä,yhteensä 15 minuuttia.sitten suihkuun ja aamupalaa ja reippaana töihin!
illalla piti ottaa rennosti,mutta päivän aikana alkoi tuntua siltä,että mäkitreeni voisi sopia tähän iltaan.ja niinpä nappasin taas juoksukamat esiin ja laukkasin juoksemaan.

juoksin rennon alkulenkin,reilut 2km ja sitten mäkien kimppuun.huhheijaa kun tuntui jaloissa!!40 minuuttia tahkoin mäkiä ylös ja alas,välillä tikkasin pieniä askeleita,välillä harpoin isoilla harppauksilla.välimatkat hölköttelin ja välillä kävelin hetken,piti kyllä puuskuttaakin välillä,aika koville otti!aamulla juoksin auringon noustessa ja illlalla sen laskiessa,kaunis syksyinen päivä,vähän viileämpi kuin eilen,mutta ilman hanskoja ja pitkiä kalsareita pärjäsi hyvin.
pinempi poika oli tänään terveystarkastuksessa, 11v 153.5cm ,ei varmaan kovin kauan mene kun kolkuttelee meikäläisen 164cm hurjissa lukemissa.isoveljensä on jo pisin perheestä,karkeasti arvioiden 175 ja varmaan jo ylikin.aika hyvin tälläsilta tantoilta,mieskään ei ole 167 cm pitempi.niin se vaan aika kuluu,mun keskos pojat on jo tollasia pitkiä hujoppeja,hyvä niin!
eipä tässä taas muuta kuin hyvät yöt,on kömmittävä peiton alle,että jaksaa aamulla herätä pirteänä töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...