Lukijat

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

kohti pidempiä lenkkejä hymy huulilla

mun kirjotukset harvenee näköjään,mutta ei se varmaan ketään haittaa.kirjotan kun tulee fiilis.
perjantaina käytiin lenkkikaverin kanssa juoksemassa etana vauhtinen  reilu 7km 57min ja risat.olen opettelemassa nauttimaan juoksemisesta,ei aina tartte mennä täysillä.viime sunnuntain pitkä 19.8km hitaalla vauhdilla antoi uskoa ja tein päätöksen,kyllä se puolikas on hyvä etappi ensi vuodelle!siihen ja se tähtäimessä muutan treenejäni.pe iltana käytiin chikosissa siskon kanssa juhlistamassa hänen synttäriään,syötiin ihanat hampparit ja pyörittiin ulos ravintolasta.ei tarvinnut juoda aiemmin ostamiani siidereitä,niin täynnä olin.
la aamuna heräsin aikaisin ja lähdin juoksemaan kun oli aivan ihana aurinkoinen aamu.juoksin vajaa 3km rauhassa ja suuntasin urheilukentälle.siellä juoksin melko lujaa kierroksen ja kävelin seuraavan.5 kumpaakin,eli 5x400m juoksua ja 5x400m kävelyä..olin aivan yksin kentällä ja uskaltauduin hyppäämään vauhditonta pituushyppyä 10 kertaa.hölköttelin pari kilsaa kotiinpäin.sisko tuli miehensä ja kummipoikani kanssa kylään ja paistelin lettuja ja vohveleita tarjoiluksi.illalla käveltiin lenkkikaverin kanssa 5km pimenevässä illassa.
tunsin jo illalla lihasteni kipeytyvän,ja pelkäsin pääsenkö sovitulle pitkälle lenkille taas uuden lenkkikaverin kanssa.uusin lenkkikaveri(ei olla vielä nähtykään,fb:ssä sovittiin su lenkistä)olikin tullut kipeäksi yövuoron aikana,eikä päässyt lenkille.lähdin rohkeasti yksin lenkille,nappasin miehen puhelimen ja latasin siihen sportrackerin ja lähdin pitkälle lenkille.etukäteen ajattelin,että juoksen 12-15km ja yritän pitää vauhdin hitaana.no,yksin juostessa vauhti karkasi välillä,mutta kävelin ylämäet ja rentoutin juoksua aina välillä.ilma oli aivan ihana,aurinko paistoi ja oli lämmin,juoksin capreissa ja t-paidassa,ohut juoksutakki oli sidottava vyötärölle ja pipo työnnettävä taskuun..ihana ilma syyskuun lopuksi!17.4km ja 2.07 oli tän päivän saldo!
suunnittelin juoksevani yhden pitemmän lenkin viikossa ja yritän pitää noi ylämäki ja hyppytreenit kanssa viikko ohjelmassa.
oon tosi tyytyväinen itseeni,musta on siihen!mä pystyn juoksemaan pitkiä lenkkejä!

tässä kuvia viikonlopulta,ihana ja rentouttava viikonloppu kaiken kaikkiaan. hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...