Siirry pääsisältöön

kun hommat sujuu, on hankalaa pitää lepopäiviä ja huoltaa kehoaan

Mulla menee nyt hyvin, treenit luistaa ja fiilis on tosi hyvä!
 Maanantaina olin opaslenkillä ihanan näkövammaisen juoksukaverini kanssa vettä sateli koko 8 km matkan ajan , mutta oli helppoa ja leppoisaa. Opaslenkistä on tullut mulle hyvä tapa pitää lenkit rauhallisina, nytkin vauhdit oli n.8 min km. Kaverilleni noi on jo aika hyviä vauhteja eli molemmin puolinen hyöty, mä saan hänet juoksemaan melko kovaa ja itse saan kaivatun rauhallisen lenkin.
Tiistaina oli vuorossa yleisurheilu josta on tullut mulle tosi tärkeä juttu ja jota odotan.  Meillä on kiva pikku porukka ja tosi hyvä valkku. Valkku on kova juoksemaan, ja paljon treeneissä onkin juoksutekniikkaa, mikä sopii mulle. Kävelin treeneihin ja takaisin parin kilsan matkan.  Treeneissä hölkättiin 20 minuuttia ja tehtiin päkiöillä polvennostojuoksua ja takapuoleen potkujuoksua yms , 10 minuuttia hölkättiin takaisin kalliosuojaan ja siellä hölkättiin vielä vähän ja tehtiin hyppyjä ja loikkia patjalle/patjalla. Korkeushyppyjäkin uskalsin kokeilla, kun paksu kuminauha oli ihan alhaalla, muuten iski rimakauhu. No parempaan päin mennään, häntäluu on jo aika hyvä!
Keskiviikkona oli vuorossa juoksutreffit yhden juoksukaverini kanssa. Osaksi lenkkiä lähti mukaan myös naapurin juoksukaveri jonka selkä on kipuillut jo kauan. Osteopaatilla käynneistä on ollut jonkin verran apua ja pieniä lenkkejä pystyy jo kokeilemaan. OLi kiva saada hänetkin pitkästä aikaa mukaan. Mun lenkin pituudeksi tuli lopulta 11km ja tuli taas juteltua, kaikin puolin hyvä lenkki. Vauhditkin pysyivät maltillisina n7.1 min/km
Tänään töissä oi talviliikuntapäivä lapsille, tosin lumileikit vaihtui esterataan ja aarteen etsintään ja pallopeleihin. Kaakao ja keksit maistui ja lapsilla oli kivaa.
Tiesin,että tänään pitää malttaa levätä, jotenkin kokoajan on tehnyt mieli lähteä lenkille, mutta tiistain yleisurheilussa ja eilisellä lenkillä huomasin viikonlopun pitkiksen vaikuttavan jaloissa vielä. Jalat on olleet vähän painavat ja väsyneet. mansikkapilvi.fitfashion sivuilta lainattu kuva.  Otin sitten tunnin päikkärit ja lepuuttelin koko illan. Pienet rullailut ja venyttelytkin sain tehtyä. Oikein hyvä lepopäivä!
Huomenna aamuvuoroon ja siskonpoikia katsomaan! Sitten alkaakin viikonloppu, jes!!
 Hvää yötä ja mukavaa viikonloppua, muistakaa levätäkin välillä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…