Siirry pääsisältöön

lepoa,leffoja,juoksua ja flunssan niitistämis yrityksiä.

Torstain ja perjantain lepäilin liikunnan suhteen. Perjantaina kävin vaan kotona vaihtamassa vaatteet ja hain siskon isomman 5v pojan mun kanssa leffaan. Mentiin junalla kaupunkiin ja tennispalatsiin katsomaan big hero 6 tai jotain sellaista..ihan viihdyttävä lasten leffa poikien makuun. Käytiin vielä mäkkärissä syömässä ja takaisin junalla. Kiva reissu ja oli mukavaa olla kahdestaan siskonpojan kanssa. Kävin vielä moikkaamassa koko siskon perhettä ja tietty sylittelemäsä pikku vauvaa. Kotona otettiin ilta rennosti, pojatkin tuli ajoissa kotiin.
Lauantaina mentiin juoksukaverin kanssa reippaalle lyhyelle lenkille. Kaverilla oli ollut 6 päivän juoksuputki ja energiat vähissä ja hänellä teki tiukkaa vetää kovempi treeni. juostiin yhdessä noin 6km ja viimeisen kilsan vedin yksin kovaa, niin kovaa että meinasin oksentaa.. no ainakin oli kova treeni, menköön vetotreeneistä. 7 .6km 6.1 keskivuhdilla. Päivä ja ilta meni rauhallisissa merkeissä, tosin tuli taas korvaan huminaa ja huonovointisuutta, taitaa menieren tauti kohtaukset liittyä nestehukan lisäksi mun kohdalla kovaan rasitukseen. Onneksi päiväunet ja pahoinvointi ja särkylääke auttoivat ja illalla olo oli normaali. Illalla naapurin lenkkikaveri tuli siiderille.
Tänään aamulla oli tikkurilan yhteislenkki jonne olin lupautunut yleisurheilu kaverini seuraksi. Yhteislenkkiläisiä oli tikkurilan uimahallilla klo 10.00 17. Kolme eri vauhtiryhmää. Minä ja kolme muuta oltiin etana porukassa. Juostiin vantaan joen vartta joka oli sulanut tosi hyvin ja ilman nastoja pärjäsi loistavasti. Mentiin n.7min/km vauhtia mutta yhdessä vaiheessa otettiin 6min km vauhdilla 500m pätkä. Ja myöhemmin vielä 5.58 min km vauhtia kilometri. Keski vuhdiksi 12km lenkille tuli 6.4 ja olo oli tosi hyvä. Kun olin ollut kotona jonkin aikaa alkoi lihassäryt ja karmea päänsärky. Nyt oottelen tuleeko flunssa vai ei ja lipitän teetä. Mies on ollut kuumetaudissa jo neljä päivää, tänään näyttää olevan eka kuumeeton.
Juon vielä kupin finnrexiniä ja toivon herääväni hyvässä kunnossa uuteen viikkon. Mukavaa viikkoa kaikille ja toivottavasti flunssat on pysyneet loitolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…