Lukijat

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

lepoa,leffoja,juoksua ja flunssan niitistämis yrityksiä.

Torstain ja perjantain lepäilin liikunnan suhteen. Perjantaina kävin vaan kotona vaihtamassa vaatteet ja hain siskon isomman 5v pojan mun kanssa leffaan. Mentiin junalla kaupunkiin ja tennispalatsiin katsomaan big hero 6 tai jotain sellaista..ihan viihdyttävä lasten leffa poikien makuun. Käytiin vielä mäkkärissä syömässä ja takaisin junalla. Kiva reissu ja oli mukavaa olla kahdestaan siskonpojan kanssa. Kävin vielä moikkaamassa koko siskon perhettä ja tietty sylittelemäsä pikku vauvaa. Kotona otettiin ilta rennosti, pojatkin tuli ajoissa kotiin.
Lauantaina mentiin juoksukaverin kanssa reippaalle lyhyelle lenkille. Kaverilla oli ollut 6 päivän juoksuputki ja energiat vähissä ja hänellä teki tiukkaa vetää kovempi treeni. juostiin yhdessä noin 6km ja viimeisen kilsan vedin yksin kovaa, niin kovaa että meinasin oksentaa.. no ainakin oli kova treeni, menköön vetotreeneistä. 7 .6km 6.1 keskivuhdilla. Päivä ja ilta meni rauhallisissa merkeissä, tosin tuli taas korvaan huminaa ja huonovointisuutta, taitaa menieren tauti kohtaukset liittyä nestehukan lisäksi mun kohdalla kovaan rasitukseen. Onneksi päiväunet ja pahoinvointi ja särkylääke auttoivat ja illalla olo oli normaali. Illalla naapurin lenkkikaveri tuli siiderille.
Tänään aamulla oli tikkurilan yhteislenkki jonne olin lupautunut yleisurheilu kaverini seuraksi. Yhteislenkkiläisiä oli tikkurilan uimahallilla klo 10.00 17. Kolme eri vauhtiryhmää. Minä ja kolme muuta oltiin etana porukassa. Juostiin vantaan joen vartta joka oli sulanut tosi hyvin ja ilman nastoja pärjäsi loistavasti. Mentiin n.7min/km vauhtia mutta yhdessä vaiheessa otettiin 6min km vauhdilla 500m pätkä. Ja myöhemmin vielä 5.58 min km vauhtia kilometri. Keski vuhdiksi 12km lenkille tuli 6.4 ja olo oli tosi hyvä. Kun olin ollut kotona jonkin aikaa alkoi lihassäryt ja karmea päänsärky. Nyt oottelen tuleeko flunssa vai ei ja lipitän teetä. Mies on ollut kuumetaudissa jo neljä päivää, tänään näyttää olevan eka kuumeeton.
Juon vielä kupin finnrexiniä ja toivon herääväni hyvässä kunnossa uuteen viikkon. Mukavaa viikkoa kaikille ja toivottavasti flunssat on pysyneet loitolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...