Lukijat

torstai 5. maaliskuuta 2015

kun hommat sujuu, on hankalaa pitää lepopäiviä ja huoltaa kehoaan

Mulla menee nyt hyvin, treenit luistaa ja fiilis on tosi hyvä!
 Maanantaina olin opaslenkillä ihanan näkövammaisen juoksukaverini kanssa vettä sateli koko 8 km matkan ajan , mutta oli helppoa ja leppoisaa. Opaslenkistä on tullut mulle hyvä tapa pitää lenkit rauhallisina, nytkin vauhdit oli n.8 min km. Kaverilleni noi on jo aika hyviä vauhteja eli molemmin puolinen hyöty, mä saan hänet juoksemaan melko kovaa ja itse saan kaivatun rauhallisen lenkin.
Tiistaina oli vuorossa yleisurheilu josta on tullut mulle tosi tärkeä juttu ja jota odotan.  Meillä on kiva pikku porukka ja tosi hyvä valkku. Valkku on kova juoksemaan, ja paljon treeneissä onkin juoksutekniikkaa, mikä sopii mulle. Kävelin treeneihin ja takaisin parin kilsan matkan.  Treeneissä hölkättiin 20 minuuttia ja tehtiin päkiöillä polvennostojuoksua ja takapuoleen potkujuoksua yms , 10 minuuttia hölkättiin takaisin kalliosuojaan ja siellä hölkättiin vielä vähän ja tehtiin hyppyjä ja loikkia patjalle/patjalla. Korkeushyppyjäkin uskalsin kokeilla, kun paksu kuminauha oli ihan alhaalla, muuten iski rimakauhu. No parempaan päin mennään, häntäluu on jo aika hyvä!
Keskiviikkona oli vuorossa juoksutreffit yhden juoksukaverini kanssa. Osaksi lenkkiä lähti mukaan myös naapurin juoksukaveri jonka selkä on kipuillut jo kauan. Osteopaatilla käynneistä on ollut jonkin verran apua ja pieniä lenkkejä pystyy jo kokeilemaan. OLi kiva saada hänetkin pitkästä aikaa mukaan. Mun lenkin pituudeksi tuli lopulta 11km ja tuli taas juteltua, kaikin puolin hyvä lenkki. Vauhditkin pysyivät maltillisina n7.1 min/km
Tänään töissä oi talviliikuntapäivä lapsille, tosin lumileikit vaihtui esterataan ja aarteen etsintään ja pallopeleihin. Kaakao ja keksit maistui ja lapsilla oli kivaa.
Tiesin,että tänään pitää malttaa levätä, jotenkin kokoajan on tehnyt mieli lähteä lenkille, mutta tiistain yleisurheilussa ja eilisellä lenkillä huomasin viikonlopun pitkiksen vaikuttavan jaloissa vielä. Jalat on olleet vähän painavat ja väsyneet. mansikkapilvi.fitfashion sivuilta lainattu kuva.  Otin sitten tunnin päikkärit ja lepuuttelin koko illan. Pienet rullailut ja venyttelytkin sain tehtyä. Oikein hyvä lepopäivä!
Huomenna aamuvuoroon ja siskonpoikia katsomaan! Sitten alkaakin viikonloppu, jes!!
 Hvää yötä ja mukavaa viikonloppua, muistakaa levätäkin välillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...