Siirry pääsisältöön

shoppailua, liikuntaa ja mökkeilyä: ensimmäisen lomaviikon touhuja

Ensimmäinen lomavikko takana, ei tosin kokonainen vaan keskiviikkonahan se alkoi. Tiistaina oli yleisurheilussa oikein mukavat erilaiset treenit. Juostiin alkuun pari kertaa maastokisa reittiä osittain läpi ja sitten oli erilaisia koordinaatio treenejä polvennosto juoksuineen ja zombie kävelyineen yms.. Osa treeneistä treenattiin n. 9-11(arvio) vuotiaiden junnujen kanssa. Oli taikurihippaa jossa yksi jäi ja saadessaan kiinni sanoi mitä liikettä  piti tehdä, liikkeet oli punnerrukset lankku ja kyykyt. Pelastamaan pystyi samalla liikkeellä. Hauskaa ja hikistä. Sitten oli viesti harjoituksia pienissä sekaryhmissä. Juostiin peräkkäin ja takana oleva sanoi hep ja edesä oleva otti tennispallon käteensä ja siirtyi jonon perään. Erilaisia viestejä eri etenemistyyleillä oli myös ohjelmassa. Karhunkävelyllä ja takaperin juoksulla oli haastavaa edetä. Kiva välillä treenata erilailla.
vantaanjoelta


Keskiviikko oli Ihana ensimmäinen lomapäivä. Käytiin siskon ja pikku poikien kanssa (omat pojat jo mökillä mummon ja vaarin kanssa)pukinmäessä minigolfissa. Vauva tietysti nukkui, mutta kummipoika 6v oli ihan liekeisssä. Syötiin hampurilaiset lounaaksi viereisessä mäkkärissä. Välipalaksi söin ihanan salaatin ennen opaslenkkiä vantaan joen varrella. Juoksin reippaan 2km ennen opaslenkkiä ja yhdessä sokean ystäväni kanssa juostiin vajaa 15km. Muutama kilsa juostiin kpk/24/7 porukan yhteislenkillä olleiden 5 naisen kanssa. Kiva keli ja lenkki!!

ihanat uudet lenkkarit!

mökillä nautittiin grilliruuista


perjantain juhannus aamun lenkki oli kostea,nopea ja kiva. 5km/29min


kävin metsässä kävelemässä, lopputulos oli eksyminen ja isäni tuli minut etsimään..

metsästä löytyi ihana metsälampi. 1h ja reilu 4km.

Ostin uudet lenkkarit, kun alkuvuonna ostamani niket ei oikein sovi mun jalkaan. Pystyn kyllä niillä juoksemaan lyhyitä lenkkejä, mutta pitkät lenkit on vaikeita kun ne painaa jalkaholvia. Noi uudet adidakset oli torstaina alessa ja päätin ostaa ne ex tempore. Ne on toimineet loistavasti ja tuntuu hyviltä jalkaan. Tosin oon juossut niillä vasta  18km.
pyöräiltiin isän ja äidin kanssa 22km lauantaina ja matkalta nappasin ihanista maisemista kuvia.

linnahotellin takana on tällainen ihana koskimaisema.

koskenniemen leirintäalueella käytiin katsastus kierros, en oo siellä koskaan käynyt. kiva ja kaunis paikka.

lauantaina satoi koko päivän hartolassa. illalla kymmenen aikaan ilma selkeni ja sumu laskeutui.

sunnuntaina juoksin 13km/ 1h20 min

maisemat vaan on niin upeat!

uudet lenkkarit kulki hyvin ja juoksin lujempaa kuin oli tarkotus.
Ensimmäinen kokonainen lomaviikko alkoi sateisissa merkeissä. Siirrettiin lenkkiä kaverin kanssa päivään, jos sade taukoaisi.
Tän viikon vietän kotimaisemissa, ja yritän juuri keksiä erilaisia aktiviteetteja. Ensi sunnuntaina mennään pärnuun.
OIkein kivaa uutta viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…