Lukijat

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

shoppailua, liikuntaa ja mökkeilyä: ensimmäisen lomaviikon touhuja

Ensimmäinen lomavikko takana, ei tosin kokonainen vaan keskiviikkonahan se alkoi. Tiistaina oli yleisurheilussa oikein mukavat erilaiset treenit. Juostiin alkuun pari kertaa maastokisa reittiä osittain läpi ja sitten oli erilaisia koordinaatio treenejä polvennosto juoksuineen ja zombie kävelyineen yms.. Osa treeneistä treenattiin n. 9-11(arvio) vuotiaiden junnujen kanssa. Oli taikurihippaa jossa yksi jäi ja saadessaan kiinni sanoi mitä liikettä  piti tehdä, liikkeet oli punnerrukset lankku ja kyykyt. Pelastamaan pystyi samalla liikkeellä. Hauskaa ja hikistä. Sitten oli viesti harjoituksia pienissä sekaryhmissä. Juostiin peräkkäin ja takana oleva sanoi hep ja edesä oleva otti tennispallon käteensä ja siirtyi jonon perään. Erilaisia viestejä eri etenemistyyleillä oli myös ohjelmassa. Karhunkävelyllä ja takaperin juoksulla oli haastavaa edetä. Kiva välillä treenata erilailla.
vantaanjoelta


Keskiviikko oli Ihana ensimmäinen lomapäivä. Käytiin siskon ja pikku poikien kanssa (omat pojat jo mökillä mummon ja vaarin kanssa)pukinmäessä minigolfissa. Vauva tietysti nukkui, mutta kummipoika 6v oli ihan liekeisssä. Syötiin hampurilaiset lounaaksi viereisessä mäkkärissä. Välipalaksi söin ihanan salaatin ennen opaslenkkiä vantaan joen varrella. Juoksin reippaan 2km ennen opaslenkkiä ja yhdessä sokean ystäväni kanssa juostiin vajaa 15km. Muutama kilsa juostiin kpk/24/7 porukan yhteislenkillä olleiden 5 naisen kanssa. Kiva keli ja lenkki!!

ihanat uudet lenkkarit!

mökillä nautittiin grilliruuista


perjantain juhannus aamun lenkki oli kostea,nopea ja kiva. 5km/29min


kävin metsässä kävelemässä, lopputulos oli eksyminen ja isäni tuli minut etsimään..

metsästä löytyi ihana metsälampi. 1h ja reilu 4km.

Ostin uudet lenkkarit, kun alkuvuonna ostamani niket ei oikein sovi mun jalkaan. Pystyn kyllä niillä juoksemaan lyhyitä lenkkejä, mutta pitkät lenkit on vaikeita kun ne painaa jalkaholvia. Noi uudet adidakset oli torstaina alessa ja päätin ostaa ne ex tempore. Ne on toimineet loistavasti ja tuntuu hyviltä jalkaan. Tosin oon juossut niillä vasta  18km.
pyöräiltiin isän ja äidin kanssa 22km lauantaina ja matkalta nappasin ihanista maisemista kuvia.

linnahotellin takana on tällainen ihana koskimaisema.

koskenniemen leirintäalueella käytiin katsastus kierros, en oo siellä koskaan käynyt. kiva ja kaunis paikka.

lauantaina satoi koko päivän hartolassa. illalla kymmenen aikaan ilma selkeni ja sumu laskeutui.

sunnuntaina juoksin 13km/ 1h20 min

maisemat vaan on niin upeat!

uudet lenkkarit kulki hyvin ja juoksin lujempaa kuin oli tarkotus.
Ensimmäinen kokonainen lomaviikko alkoi sateisissa merkeissä. Siirrettiin lenkkiä kaverin kanssa päivään, jos sade taukoaisi.
Tän viikon vietän kotimaisemissa, ja yritän juuri keksiä erilaisia aktiviteetteja. Ensi sunnuntaina mennään pärnuun.
OIkein kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...