Siirry pääsisältöön

hcm mun eka maraton, jo elokuussa!!

Uskomatonta, mutta totta, mä meen maratonille 15.8 2015!! Vuosi sitten haaveilin joskus juoksevani puoli maratonin ja senhän toteutin jo toukokuussa hcr.ssä 2.15 aikaan. Mutta vuosi sitten pidin maratonia todella kaukaisena ja en uskonut sitä koskaan haluavani juosta..Hyvin menneen puolikkaan jälkeen olen huomannut miettiväni maratonia enemmän ja pitäväni sitä mahdollisena tulevaisuudessa.
Osallistuin juhannuksen aikaan veikkauksen kisaan jossa arvottiin paketteja hcm maratonille tai 17km street runille. Mä osallistuin maratonin arvontaan ja laitoin vielä, että muuten juoksisin ekan maratonini mahdollisesti ensi vuonna, mutta jos voitan lupaan yrittää jo elokuussa. Koskaan en voita mitään , mutta nyt arvottiin 20 pakettia ja mä olin yksi onnekas! Saan myös veikkaus paidan ja hikijarrun (froteinen pääpanta?) ja mahdollisuuden asiantuntijan tapaamiseen ennen kisaa ja jotain vinkkejä yms..
A-P-U-A! Jännittää kamalasti. Tai nyt alkaa jo helpottaa vähän. Olen kysellyt kavereilta jotka on juosseet maratoneja vinkkejä ja saanut hyviä ideoita ja kuullut, että mun treenit on jo hyviä maratonia varten ,eikä tartte muuttaa oikein mitään.
maanantaina juostiin metsälenkki yhden juoksukaverin kanssa

vaihtelevaa maastoa,ihana lenkki 11.13km 1h48 min.

to juostiin sokean juoksukaverin kanssa savelasta vanhankaupungin koskelle ja takaisin

tänään perjantaina kävelin hoitokoiran kanssa pitkän aamulenkin

mäkisiä hakunilan urheilupuiston lähistön maastoja.

kaverikin oli tyytyväinen kun pääsi aamulla 8.5km 1h33min pitkälle haistelulenkille.

Olen myös pyöräillyt ja kävellyt tosienkin pitkän ja monia lyhyitä(niitä en aina merkkaakaan)lenkkejä tällä viikolla. Illalla olen menossa yöjuoksuun pienellä porukalla kisahallilta ko 22.00.
Huomenna ehkä joku veto tai intervalli/ vauhtileikittely treeni ja su sitten pärnuun, jossa ois myös tarkoitus juosta ainakin vähän. Yritän olla streessaamatta maratonista, vielä ehtii treenata monipuolisesti, onneksi kunto on jo melko hyvä..mutään huippuaikaa sinne ei lähdetä yrittämään. Määräajassa (6h) maaliin mutta vähän houkuttelee 5h jäniksen peesi...en tiedä vielä.. Vinkkejä otetaan taas vastaan, en tosiaan tiedä mihin taas olen itseni pistänyt. Mut hei, innoisssani mä päällimmäiseksi kuitenkin oon!!!!  Palaan taas!

Viikko 26, 22.06.2015 - 28.06.2015

Harjoitukset

Päivä Laji Otsikko Kesto Matka Vauhti Syke
maanantai Maastojuoksu sipoonkorvessa 1 h 48 min 11,1 km 9.43 min/km
tiistai Pyöräily pyörälenkki 1 h 26 min 23 km 16,1 km/h
tiistai Yleisurheilu sateiset treenit 1 h 45 min


keskiviikko Kävely sateinen kävely 1 h 10 min 6,95 km 10.04 min/km
keskiviikko Pyöräily kauppareissu 21 min 4,9 km 14,1 km/h
torstai Juoksu opasjuoksu 55 min 6,8 km 8.05 min/km
perjantai Kävely aamukävely koiran kanssa 1 h 33 min 8,5 km 10.56 min/km

Viikkoyhteenveto

Laji Kesto Matka Vauhti
Kaikki 8 h 58 min 61,25km 7.04min/km
Kävely 2 h 43 min 15,45km 10.33min/km
Maastojuoksu 1 h 48 min 11,1km 9.43min/km
Pyöräily 1 h 47 min 27,9km 15,7km/h
Yleisurheilu 1 h 45 min

Juoksu 55 min 6,8km 8.05min/km       

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…